Revelionul pe valuri, o alternativă incitantă

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 15.11.2019 - 08:07

Cum ar fi să plecați din portul Civitavecchia (Roma), de exemplu, să încheiați anul cu imaginea Barcelonei pe retină și să vă treziți, în 2020, în Palma de Mallorca?

SHARE

Sau să vă îmbarcați tot din Civitavecchia și să petreceți Anul Nou în Insula Rhodos? Ori să ciocniți un pahar cu vin la plecare în Guadeloupe și să deschideți șampania, pe 1 ianuarie 2020, în Martinica?

Indiferent de itinerariul ales pentru a petrece cumpăna dintre ani pe valuri, navele de croazieră vă vor purta printre unele dintre cele mai faimoase porturi și vă vor da senzația că, odată în viață, puteți fi, în același timp, și explorator și „rege“.

Iar Revelionul petrecut la bordul unui astfel de orășel plutitor va fi de neuitat.

Răsfățul și distracția sunt la nivel de artă, de la peisaje fascinante, până la servicii fără cusur. Personalul, format din oameni mereu veseli și cu zâmbetul pe buze, este instruit să facă totul pentru ca vacanța pasagerilor să fie unică.

Iar, în cazul unui itinerariu în Marea Mediterană, iarna pe mare nu trebuie să vă sperie. O croazieră perfectă nu depinde de anotimp.

Sigur, nu vă veți putea bălăci în piscinele exterioare, ca vara, dar zonele de Spa & Wellness, barurile, restaurantele, cluburile, show-urile și toate celelalte facilități de la bord vor face ca acest impediment să treacă neobservat.

Mai mult, croaziera este singurul tip de vacanță în care împachetați o singură dată pentru ca, în fiecare zi, să vă treziți în alt peisaj și să descoperiți alt oraș.

În fiecare port, ofertele de excursii opționale la țărm sunt extrem de bogate, iar amestecul de cultură, istorie și aventură este îmbătător de tentant, mai ales dacă vorbim despre itinerarii ce combină Riviera Franceză, Coasta Amalfi ori Coasta Spaniei sau despre itinerariile exotice.

Nu în cele din urmă, tarifele unor astfel de călătorii de Revelion sunt mai accesibile decât o vacanță cu o petrecere tradițională.

De exemplu, o croazieră pentru Revelionul 2020, cu o durată de 13 zile, ce ridică ancora din Italia, atinge Africa și ajunge până în insulele grecești, poate fi rezervată începând cu 750 de euro/persoană.

Iar una de șapte nopți, cu plecare din Guadeloupe, care vă poartă pe valurile din Grenada, Babardos, St. Lucia și Martinica, are un preț de pornire de 900 de euro/persoană. La aceste tarife se adaugă biletele de avion.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.