Nou scandal între maneliștii Dani Mocanu și Florin Salam, dezamorsat de Nebunu, liderul Sportivilor

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.08.2021 - 13:59
Nou scandal între maneliștii Dani Mocanu și Florin Salam, dezamorsat de Nebunu, liderul Sportivilor. / Foto: wowbiz.ro

Un nou scandal între maneliștii Dani Mocanu și Florin Salam a fost aplanat de Mircea Nebunu, liderul „Clanului Sportivilor” din Berceni printr-un live pe Facebook.

SHARE

Un filmuleț în care Dani Mocanu vorbește urât despre Florin Salam a stârnit din nou scandal în lumea manelelor. Dani Mocanu a fost înregistrat de Bocioc, un interlop din Țăndărei, în timp ce îl ”vorbește de rău” pe Florin Salam.

Cei doi au avut o discuție online, în care Bocioc l-a acuzat pe Mocanu că i-a raportat contul de Facebook pentru că-l făcuse praf într-un live anterior. Încercând să-i demonstreze că este cu adevărat șmecher și nu se lasă intimidat de tonul interlopului, Dani Mocanu a făcut o remarcă ceva mai deplasată, cu referire directă la Florin Salam, relatează wowbiz.ro.

Citește și: FOTO Fiță maximă, la Loft Mamaia: o domnișoară sexy a sărit rândul la WC și s-a ușurat în chiuvetă

”Păi tu primești raport pe Facebook și mă întrebi pe mine și îmi vorbești pe nas, vere... Ce, ești nebun? Tu crezi că eu sunt lăutar d-ăsta ca Salam, care-și ia bătaie? Interesează-te mai bine de mine, trăiască-ți copiii...”, i-a spus Dani Mocanu lui Bocioc de la Țăndărei.

Bocioc a tăiat momentul respectiv și l-a postat pe TikTok, înregistrarea devenind virală. Evident, aceasta a ajuns și la Florin Salam care s-a enervat cumplit atunci când a auzit ce spune Dani Mocanu despre el.

Mocanu nu a stat cu mâinile în sân și a făcut el un live în care să lămurească situația. El a spus că n-are nimic cu Salam și le-a transmis tuturor ”șmecherilor de pe Facebook” să o lase mai moale pentru că-i așteaptă la o confruntare față în față.

Citește și: Bianca Drăgușanu, justițiară în parcare: „Vin unii cu tocairiciuri (…) Mă-ta știe cum parchezi?”

”E la modă în România să fii șmecher și interlop pe Facebook, cum a încercat băiatul ăsta. Că s-a intervenit după aia prin niște prieteni, și-a cerut scuze, și el și tatăl lui și familia lui... Am făcut live-ul ăsta să nu creadă lumea că eu am lăsat ciocul mic în fața ăluia sau că am ceva cu Salam, că l-a băgat și pe omul ăla în discuție aiurea. Omul a tăiat filmarea, a decupat ce a vrut el, iar unde l-am luat eu puternic nu a pus.

Am auzit oameni întrebând: de când sunt lăutarii smardoi? În primul rând, eu nu sunt lăutar cap-coadă. Lăutari compleți sunt: Ștefan de la Bărbulești, Nicolae Guță, Florin Salam. Eu sunt jumătate lăutar și jumătate șmecher. Toți șmecherii din România care mă respectă, îi respect și eu la rândul meu. Dar șmecherii de pe Facebook, mă jur pe ce vreți voi că-mi dau tricoul jos de pe mine și ne batem unde vreți voi. Eu, lăutar, vă arăt că va bat!”, a spus Dani Mocanu, relatează wowbiz.ro.

Mircea Nebunu, liderul „Clanului Sportivilor”, i-a calmat pe maneliști

Situația între Dani Mocanu și Florin Salam a fost aplanată de Mircea Nebunu, liderul clanului sportivilor din Berceni care, la rândul lui, a intrevenit cu un live. El a spus că a vorbit cu amândoi și că i-a împăcat.

Citește și: Iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, nu îi mai merg afacerile imobiliare. E șomer

”M-au sunat și Dani Mocanu și Salam. Nu e nimic adevărat, n-are nimic Dani Mocanu cu Salam. Salam e number one în treaba lui, iar Dani Mocanu, la fel, își face treaba, și el e numărul 1 în ce face el. Dani Mocanu a spus că n-are nimic și nu-și permite să aibă glume cu Salam, niciodată. Salam, la fel, îl iubește pe Dani Mocanu și-l apreciază pentru ce face.

S-a pus repede pe Tik-Tok și s-a distribuit prea repede. Iar Salam s-a supărat. A fost discuția aia și băiatul ăla a înregistrat și a pus ce a vrut... fratele meu... mi-a spus că a făcut o glumă, a pus ce a vrut. S-a împăcat toată lumea, e prietenie totală”, a spus Mircea Nebunu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te