Iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, nu îi mai merg afacerile imobiliare. E șomer

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 19.08.2021 - 13:22
Iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, nu îi mai merg afacerile imobiliare. E șomer. / Foto: playtech.ro

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a fost eliminat din lista brokerilor imobiliari ai agenției pentru care lucra și a fost șters și de pe site-ul companiei. Dacă nu mai are alte afaceri, practic, e șomer.

SHARE

Adrian Alexandrov nu mai apare în lista brokerilor imobiliari ai agenției ReMax, pentru care iubitul Elenei Udrea și-a desfășurat activitatea în ultimii patru ani, și a fost scos și de pe site-ul companiei de la care acesta achiziționase franciza în 2017, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, face promo la cursuri de independență financiară pe Instagram

De altfel, Alexandrov nu mai apărea de ceva vreme în calitate de ”owner” al agenției, ci doar ca ”team lider”. În plus, cifrele societății prin care iubitul Elenei Udrea își desfășura activitatea în domeniul imobiliar au fost extrem de slabe în ultimul an.

Astfel, ”General Concept Activ SRL”, firma prin care Adrian Alexandrov activa ca agent imobiliar, a avut o cifră de afaceri de doar 10.467 lei în 2020 și a terminat anul cu o ”gaură” de aproape 33.000 de lei. În anii anteriori, partenerul fostului ministru reușise să ajungă la sume mult mai mari: 334.200 lei în 2019 și 461.909 lei în 2018 (cifre de afaceri).

Citește și: Preparatul preferat de interlopul Alex Bodi la Mamaia: friptură în foiță de aur, de 800-1.200 €

În urmă cu patru ani, Adrian Alexandrov anunța că a achizționat o franciză ReMax și că țintește câteva tranzacții mari, din zona de lux.

”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, preciza, atunci, Alexandrov, potrivit wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.