Motivul pentru care Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck? Erau despărțiți din aprilie

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 21.08.2024 - 18:39
Motivul pentru care Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck? Erau despărțiți din aprilie - Foto: Profimedia Images (imagine cu rol ilustrativ)

Motivul pentru care Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck? Erau despărțiți din aprilie. Ce scrie presa din străinătate despre cei doi, dar și când a decis artista să divorțeze?

SHARE

Motiv pentru care Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck? Erau despărțiți din aprilie. Ce scrie presa din străinătate despre cei doi, dar și când a decis artistul să divorțeze?

Motiv pentru care Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck?

Căsătoria „de basm” a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost condamnată încă de la început, spun cei apropiați cuplului pentru că „nu există nicio modalitate de a-și controla soțul cu care se află în conflict și nu a putut-o. . schimba”. 

Citește și:  Stephan Pelger a îmbrăcat vedete și pe Prima Doamnă. Abandonat de mamă, a crescut în orfelinate

Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a cerut marți divorțul și a numit data despărțirii ca fiind 26 aprilie, după luni de speculații că sa despărțit de actorul de 52 de ani. 

Presa străină scrie că o greșeală uriașă a fost insistența lui Jennifer de a face publice aspectele private ale relației lor, pe care le-au văzut în documentarul ei, The Greatest Love Story Never Told.

Cei doi au relație complicată, prima iubire dintre ei consumându-se în urmă cu 20 de ani. Atunci, cuplul sa logodit la sfârșitul anului 2002, dar a rupt-o un mai târziu înainte de a renunța definitiv la relația lor în 2004.

În anii care au trecut, J-Lo sa căsătorit și a divorțat de Marc Anthony, cu care are gemenii de 16 ani Max și Emme.

Ben și Jennifer Garner au început să se întâlnească în august 2004, înainte de  a se căsători anul următor . Ei și-au anunțat despărțirea în 2015, divorțul fiind finalizat în 2018.

Citește și: Povestea româncei care a ajuns să creeze haine pentru Jennifer Lopez. În SUA cu loteria vizelor

Cei doi sunt acum părinți ai celor trei copii: Violet, 18 ani, Fin, 15 ani și Samuel, 12 ani. În 2022, 20 de ani mai târziu de la despărțire, cei doi îndrăgostiți au decis să se căsătorească. 

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunțând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, și semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia, la 20 august 2022, exact acum doi ani. 3 zile și 3 nopți a durat acea petrecere, mireasa având trei rochii spectaculoase, care au făcut înconjurul Internetului la acea vreme. Însă, după doi ani, cuplul a decis să pună punct, de data aceasta definitivă. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te