Stephan Pelger a îmbrăcat vedete și pe Prima Doamnă. Abandonat de mamă, a crescut în orfelinate

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.06.2023 - 19:23
Stephan Pelger, designer român găsit mort în casă Foto: Facebook/Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost unul dintre designerii preferați de vedete dar creațiile lui au ajuns și la Carmen Iohannis. De altfel, Prima Doamnă a României îmbrăca deseori hainele create de Pelger însă pe unele le modifica singură.

SHARE

Stephan Pelger, designerul român care a murit la 43 de ani, era unul dintre preferații vedetelor. Creațiile lui au fost purtate chiar de Prima Doamnă a României cu diverse ocazii. 

Carmen Iohannis prefera hainele create de Pelger doar că pe unele dintre acestea și le modifica. Creatorul nu a ezitat să critice acest obicei. 

Stephan Pelger a îmbrăcat vedete și pe Prima Doamnă. Abandonat de mamă, a crescut în orfelinate

Stephan Pelger își construise o carieră solidă, fiind unul dintre creatorii preferați a multor vedete și prezentatoare  de televiziune.

Stephan Pelger a fost diagnosticat cu depresie la vârsta de 10 ani, după ce a fost abandonat de mama sa și familia biologică și a petrecut o vreme în orfelinatele comuniste din România. Destinul său s-a schimbat, atunci când a fost înfiat de familia episcopului de la Biserica Neagră, scrie Viva.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București.

Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. 

Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a declarat acesta pentru Antena Stars.

Părinții adoptivi ai lui Stephan Pelger nu i-au ascuns faptul că a fost înfiat și au decis ca acesta să cunoască de la o vârstă fragedă acest aspect.

Citește și: Tânăr designer român, găsit spânzurat în casă. Avea 44 de ani și îi era dor de tatăl său

„Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit.

Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important” spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

A îmbrăcat-o pe Caremen Iohannis

De-a lungul timpului, Stephan Pelger acreat diverse ținute pentru Carmen Iohannis. „I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură.

Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus designerul invitat ”La cină” emisiunea Ionelei Năstase de pe Digi 24.

 Cum le-a spus părinților că este gay

Stephan Pelger a fost mereu un om foarte asumat și a decis să spună deschis părinților că are o orientare sexuală diferită. Iată cum le-a mărturisit Stephan Pelger părinților săi că este homosexual:

”Când aveam 12 ani, le-am spus că n-or să aibă niciodată nepoți. Și tata, un om foarte corect, a spus – aoleu, dar ești bolnav? Și mama, foarte nonșalantă, după două pahare de vin, că-i placea vinul la masa de prânz, a spus – nu, dragă, fiul nostru e homosexual. Și asta a fost tot!” a povestit Stephan Pelger în podcastul Ionelei Năstase.

Citește și: Designerul Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 de ani

Stephan Pelger a fost și victima unui jaf, pe Coasta de Azur. 

”Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general.

Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins.

11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

La 9 dimineața m-a găsit poliția. La 11 am plecat din restaurant, așa cum arată filmările, se vede din filmări că am fost împins de către un bărbat într-o mașină și, de acolo, nu se mai știe nimic, decât la 9 dimineața când a venit salvarea și poliția și m-a găsit la 40 de kilometri de Cannes, în chiloți, fără bijuterii', a mărturisit Stephan Pelger în cadrul emisiunii „În oglindă'.

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Ce a făcut cu o seară înainte

”La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Citește și: VIDEO Designerul casei de modă Louis Vuitton a murit de cancer, la 41 de ani

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Cu o seară înainte, designerul a mers la Restaurantul The Dream, iar cei care l-au văzut au spus că se afla într-o stare foarte proastă. A băut mai multe pahare cu vin, nu a vorbit decât cu ospătarul și cu patronul restaurantului și a stat singur la masă, au precizat surse pentru Gândul.

Un vecin de-al designerului a sunat la 112 și a anunțat tragedia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te