Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia. „Știam de la început că nu va merge”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.05.2023 - 20:20
Dana Nălbaru și Călin Goia - Foto: ciao.ro

Dana Nălbaru și Călin Goia au format un cuplu timp de 6 ani. S-au despărțit și fiecare și-a văzut de viața lui însă o perioadă au ținut totul ascuns.

SHARE

Dana Nălbaru și Călin Goia au format un cuplu timp de 7 ani. Erau apreciați de public și toată lumea credea că vor ajunge la altar. Au ales drumuri diferite. 

Însă deși erau despărțiți, au ascuns de ochii lumii acest final nefericit al relației pentru câteva luni. 

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de Călin Goia. ”Am hotărât amândoi să ascundem”

Dana Nălbaru și Călin Goia s-au cunoscut în anul 1998. S-au despărțit după 7 ani iar motivul principal, se pare, ar fi infidelitatea.

Cântăreața ar fi fost surprinsă în tandrețuri cu un alt coleg de trupă, acesta fiind motivul pentru care ea și Călin Goia s-au despărțit.

 „De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie.

Citește și: Fiul Danei Nălbaru se pregătește pentru Bacalaureat și facultate, la 7 ani. Kadri iubește Chimia

Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana, potrivit Cancan.

Pe de altă parte, și Dana Nălbaru a făcut mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu solistul trupei Voltaj. În plus, artista susținea că s-a îmbolnăvit din cauza fostului ei partener.

Citește și: De ce s-a pocăit și s-a botezat Dana Nălbaru la 33 ani: Fricile au dispărut. Sunt fericită cu puțin

 „Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers.

Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.

Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare…

Citește și: Băiatul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani în 2 ore. Cum e posibil

N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Mai mult, cântăreaţa a susţinut că s-a îmbolnavit din cauza fostului iubit.

„Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic.

Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, a mai spus artista.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te