Fiul Danei Nălbaru se pregătește pentru Bacalaureat și facultate, la 7 ani. Kadri iubește Chimia

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.04.2023 - 17:46
Dana Nălbaru Foto: Captură Podcast Fain&Simplu

Kadri, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur învață acasă. Are 7 ani și de la 5 ani studiază Chimia. mama lui spune că se pregătește deja pentru Bacalaureat și facultate.

SHARE

Kadri, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur învață acasă. La doar 7 ani se pregătește deja pentru Bacalaureat și facultate. 

Este un copil supradotat, nu a fost niciodată la școală, învață singur și adoră chimia. Nici frații lui nu se duc la școală.

Fiul Danei Nălbaru se pregătește pentru Bacalaureat și facultate, la 7 ani. Kadri iubește chimia

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii: Sofia, fata lor cea mare care învață de acasă de 6 ani, Roxana, fata adoptată care a renunțat la școală acum doi ani și Kadri, mezinul familiei, despre care s-a aflat că învață singur încă de la vârsta de 5 ani.

Fosta solistă a trupei Hi-Q a vorbit despre copiii ei în podcastul realizat de Mihai Morar. 

Citește și: De ce s-a pocăit și s-a botezat Dana Nălbaru la 33 ani: Fricile au dispărut. Sunt fericită cu puțin

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți.

Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.

E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine.

Citește și: Băiatul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul la 3 ani în 2 ore. Cum e posibil

Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a dezvăluit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Soția lui Dragoș Bucur s-a pocăit la 33 de ani și, cu toate că a decis să își schimbe religia, vedeta nu își obligă copiii să o urmeze. Cei mici învață liber și au avut șansa întotdeauna de a alege exact așa cum au simțit.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu.

Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu”, a mai spus Dana Nălbaru, potrivit Adevarul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te