Mini-vacanța de Revelion la 4-5 stele, de la 1.300 euro în Sinaia și de la 2.600 euro în Poiană

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.12.2021 - 18:28
Hotelul Aurelius din Poiana Brașov. / Foto: bizbrasov.ro

Mini-vacanța de Revelion 2022 la un hotel de 4 sau 5 stele din Sinaia sau Poiana Brașov poate rivaliza în ceea ce privește prețurile cu tarifele percepute în cele mai exotice destinații din întreaga lume.

SHARE

Hotelurile din Poiana Braşov îşi vor rotunji conturile cu sejururile vândute de Revelion, pachetele includ patru nopţi de cazare, cu mic dejun, cină şi petrecere inclusă, iar tarifele încep de la 2.600 de euro pentru o cameră dublă.

„Pachetul include cazare în perioada 30 decembrie-3 ianuarie, cu mic dejun, cină festivă cu program artistic şi brunch pe 1 ianuarie. Preţul pe cameră dublă este 2.600 de euro”, potrivit reprezentanţilor de la hotelul de cinci stele Aurelius din Poiana Braşov, informează bizbrasov.ro.

Citește și: Gina Pistol i-a ruinat cariera fotbalistului Mihai Răduț la FCSB. Becali: „Ce caută cu aia?”

Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe perioada iernii, alături de Sinaia, Buşteni sau Predeal, dar şi una dintre cele mai scumpe. Printre cele mai cunoscute hoteluri din Poiana Braşov sunt Aurelius, Alpin Resort Hotel, dar şi hotelurile omului de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels, care deţine aici unităţile Sport şi Bradul - înregistrate pe firma ANA Hotels, cu sediul în Bucureşti.

„Pachetul include cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport sau Bradul, sejur de 4 nopţi, brunch în data de 1 ianuarie, acces la centrul spa, acces la kids club şI program artistic”, potrivit datelor ANA Hotels. Preţul pachetului începe de la 2.800 euro  în cameră dublă standard. „Nu mai avem niciun pachet cu intrare pe 28 decembrie, ci doar sejururi de 2 nopţi cu intrare chiar pe 31 decembrie”, potrivit oficialilor de la recepţie.

Şi hotelurile din Sinaia îşi vor rotunji conturile cu câteva zeci de mii de euro cu petrecerea organizată de Revelion, pentru care au vândut deja cea mai mare parte a pachetelor.

Citește și: FOTO Flavia Apostol, cea mai cunoscută anoxerică din România, în costum de baie de Crăciun

La Sinaia, Revelionul la 4-5 stele pornește de la 1.300 de euro

La hotelul Rina Sinaia sejurul de 3 nopţi costă de la 6.300 de lei (1.300 de euro) în cameră dublă, cu mic dejun şi petrecere inclusă. „Ultimele camera le avem la preţul de 6.300 sau 6.800 de lei pentru Revelion, cu program artistic inclus”.

Hotelul Rina Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, amplasat în apropierea parcului Dimitrie Ghica, şi controlat de acţionari israelieni, a trecut printr-un process de renovare.

Pe segmentul de patru stele mai activează hotelul International din Sinaia, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu.

Tariful pentru sejurul de Revelion începe de la 6.500 de lei per cameră dublă la hotel International şi ajunge la 8.500 lei apartamentul One Bedroom Suite, potrivit datelor de pe site-ul hotelului. Pachetul de servicii include  petrecerea de Revelion.

În staţiunea Sinaia sunt 77 de structuri de cazare (hoteluri, pensiuni, altele) cu o capacitate de cazare totală de  3.700 de locuri de cazare, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică, notează bizbrasov.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te