Gina Pistol i-a ruinat cariera fotbalistului Mihai Răduț la FCSB. Becali: „Ce caută cu aia?”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.12.2021 - 12:56
Gina Pistol i-a ruinat cariera fotbalistului Mihai Răduț la FCSB. Becali: „Ce caută cu aia?” / Foto: agentiadepresamondena.com

Mihai Răduț, fost mijlocaș la FCSB, ajuns acum în Cipru, la Aris Limassol, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012) și a povestit că din cauza relației cu Gina Pistol nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră, informează gsp.ro.

SHARE

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a povestit Mihai Răduț, relatează gsp.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși la o petrecere, în ciuda zvonurilor de despărțire

„Becali zicea: Ce caută cu aia?! Să își dea barba jos dacă vrea să joace!”

„Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!».

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova au început Crăciunul tandru, lângă brad, și l-au terminat pe stadion

Și cu barba la fel, pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument... Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a declarat Mihai Răduț, pentru gsp.ro.

Gina Pistol și Mihai Răduț s-au despărțit în decembrie 2012, după șapte luni de relație.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.