Loredana Chivu se plânge că fostul logodnic, Dani Leș, a bătut-o și i-a spart siliconul

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.04.2023 - 18:08
Loredana Chivu - Foto: cancan.ro

Loredana Chivu se plânge că a trăit momente de coșmar. Vedeta a dezvăluit că, după ce a suferit o operație de remodelare a posteriorului, fostul său logodnic, afaceristul Dani Leș, a bătut-o și i-a spart si siliconul din fese, fiind nevoie de o nouă intervenție.

SHARE

Loredana Chivu spune că a fost bătută, la scurt timp după o intervenție de remodelare a feselor. S-a întâmplat în toamna anului trecut, la un hotel din Columbia, iar agresorul a fost nimeni altul decât cel care o cerea, apoi, de soție. A acceptat, mai mult de frică. Și, poate, pentru că a crezut că relația se va aranja. Nu s-a întâmplat. Ea a rupt logodna. Coșmarul a continuat. Loredana a cerut, pe 20 aprilie, ordin de restricție și l-a obținut. 

Citește și: Manelista Carmen de la Sălciua, anchetată pentru contrabandă cu țigări. S-a trezit cu mascații

”Din luna noiembrie (2022, n.r.), am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.

Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt.

În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam.

El s-a întors în România, eu am rămas acolo, pentru că mi-a spart siliconul pe partea dreaptă. Am făcut mai multe operații, s-a prelungit șederea mea”, a dezvăluit Loredana Chivu, relatează cancan.rohttps://www.cancan.ro/m-a-batut-m-a-terorizat-mi-a-spus-ori-cu-el-ori-moarta-dezvaluiri-cutremuratoare-calvarul-prin-care-a-trecut-loredana-chivu-intr-un-hotel-din-columbia-20807091.

După ce a bătut-o, Leș a cerut-o de nevastă pe Loredana Chivu

După ce m-am întors și eu în țară, „ne-am văzut prima dată când a fost presupusa cerere în căsătorie. Nu mă așteptam la acea cerere, nu mi s-a părut corectă, am acceptat-o pentru că erau oameni de față. Dar i-am spus că nu consider că suntem logodiți, pentru că nu ai cum să treci de la o bătaie la o cerere în căsătorie.

El a spus că o să-mi dovedească faptul că e un om cu intenții bune, ceea ce nu s-a întâmplat.

Bineînțeles că nu ne-am înțeles, pentru că, din momentul în care m-a bătut, pentru că el a crezut și a simțit că are un control total asupra mea, dar de atunci, eu am aflat anumite lucruri.

Citește și: Cum trecem la mașini electrice: Plinul, în 3 ore la 60% din stații. Lipsesc pe drumurile secundare

Nu s-a mai putut conviețui, pentru că eram deja maltratată. Dar, de fiecare dată când încercam să pun capăt relației, eram amenințată chiar cu moartea.

El s-a mutat în complexul în care stăteam eu. Se mutase acolo de trei săptămâni, în condițiile în care afacerile nu au nicio legătură cu Bucureștiul, sunt la Arad.

M-a urmărit constant, m-a terorizat psihic, n-am putut să ies din casă, mă urmărea la salonul la care merg, mi-a transmis prin terțe persoane că mă omoară, chiar mie mi-a zis că mă omoară. Mi-a spus că, dacă nu mă mărit cu el, mă omoară. Adică, ori cu el, ori moartă!

Pot să spun, însă, că teroarea psihică este cea mai rea din lumea asta. Am fost privată de libertate și, în continuare, mă tem pentru viața mea. Oriunde aș fi mers, eram urmărită. Mi-a dat și interdicție la anumite cluburi… Eu nu am mai fost la un restaurant de mult timp. Nici nu mai știu. De anul trecut! M-a urmărit inclusiv în parcarea subterană, inclusiv la blocul unde locuiesc, peste tot. Mă tem pentru viața mea!”, a mai spus Loredana Chivu.

Citește și: VIDEO O șoferiță de 65 de ani a luat-o pe capotă pe alta de 35. Femeile se certau pe parcare

„Am obținut, împreună cu avocata mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale, ordinul de restricție. Nu are voie să se apropie de mine, nu are voie să ia legătura cu mine…Sunt mai multe interdicții. Ordinul a intrat în vigoare (...)

Vreau să precizez că orice rău mi se întâmplă din momentul acesta este de la Dani Leș! Nu am dușmani și probleme cu nimeni! Doar el e singurul care îmi dorește moartea! Indiferent dacă o face el sau altcineva, vine din direcția lui! Vreau să se știe asta!”, a mai declarat Loredana Chivu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te