Irina Tănase, iubita lui Dragnea, face promo la cursuri de independență financiară pe Instagram

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.08.2021 - 12:07
Irina Tănase, iubita lui Dragnea, face promo la cursuri de independență financiară pe Instagram. / Foto: hotnews.ro

Poate din plictiseală, poate chiar din lipsa finanțelor, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face reclamă pe Instagram la așa-zise cursuri de independență financiară, la soluții rapide pentru câștiguri financiare.

SHARE

În toată perioada cât iubitul său, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, Irina Tănase nu a stat deloc. A încercat inclusiv să se autosusțină profesional și financiar. Cel puțin asta reiese din reclama pe care o face pe Instagram la soluții rapide pentru câștiguri financiare. Site-ul la care face referire este, aparent, unul sigur și serios. Dar la o mai atentă analiză, pentru cineva cu ceva cunoștințe, ar putea părea dubios, relatează playtech.ro.

Citește și: Preparatul preferat de interlopul Alex Bodi la Mamaia: friptură în foiță de aur, de 800-1.200 €

Într-una din postările sale de pe Instagram, Irina Tănse vorbește la superlativ de așa-zisele cursuri de independență financiară. Nu ar fi nici prima și nici ultima care vorbește de lucruri de genul acesta. Numai că partea, cel puțin ciudată, este implicarea iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, în scheme de acest gen.

“Atât de bun încât merge chiar şi duminică seara! Cursul ăsta e tot ce îţi trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiară!

(Nu pot să pun swipe up, dar pun link în bio pentru cine e curios şi interesat de subiect)”, a postat Irina Tănase pe InstaStory.

Citește și: La 72 de ani și cu soțul căutat de poliție, prințesa Lia și-a făcut noi operații estetice

În aceeași postare pe Instagram, Irina a scris destul de mult despre acest curs. Ba, mai mult, a oferit și prețurile pentru acesta, variind între 50 și 137 de euro, cu tot cu bonusuri. Nu se știe clar de ce Irina Tănase s-a apucat să facă reclamă unor astfel de cursuri, dar, conform celor relatate de ea, are succes.

Citește și: VIDEO Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul celui de-al doilea copil. Praf albastru, „E băiat!!!”

Pe scurt, genul acesta de cursuri, așa-zise motivaționale și de independență financiară, în general, sunt scheme Ponzi, prin care „băieții deștepți” reușesc să scoată sume modice de la cei aflați într-o anume situație personală și financiară. Fiind convinși de rețeta succesului, unii apelează la astfel de cursuri, în speranța că vor avea ceea ce majoritatea își dorește, bani și prosperitate.

Nu se știe cum a ajuns Irina Tănase în postura de a face reclamă site-ului în cauză, aparținând unui motivator, dar cert este că nimic nu este ceea ce pare, la prima vedere, scrie playtech.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te