La 72 de ani și cu soțul căutat de poliție, prințesa Lia și-a făcut noi operații estetice

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 16.08.2021 - 13:05
La 72 de ani și cu șoțul căutat de poliție, prințesa Lia și-a făcut noi operații estetice. / Foto: ciao.ro

Evacuată din casă și cu soțul, Prințul Paul de România, dat în urmărire internațională, prințesa Lia Georgia Triff (72 de ani) și-a făcut noi operații estetice. Arată cu 20 de ani mai tânără.

SHARE

Cu toate problemele din ultima perioadă, soțul dat în urmărire internațională, după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare într-un dosar (Ferma Regală Băneasa) în care a fost acuzat de ”trafic de influență și luare/dare de mită, și evacuarea forțată din cauza datoriilor, prințesa Lia își întreține fără probleme ”pasiunea” pentru intervențiile estetice. 

La începutul lunii iulie, ea a fost evacuată din casă, împreună cu fiul ei, din cauza unor datorii. Potrivit unor surse din anturajul ei, acum ar locui într-un hotel din zona de nord a Capitalei și chiar intenționează să plece din țară.

Citește și: VIDEO Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliție: a spart vitrine în centrul Capitalei

Viața merge înainte, se pare, pentru ea, drept dovadă că cea mai recentă apariție în public ne-a lăsat să vedem, la propriu, o altă față a prințesei. Întinerită parcă peste noapte, cu aproape 20 de ani, ea a atras toate privirile din jur la un eveniment organizat recent în București, relatează ciao.ro

Cine este prințesa Lia

Născută în SUA, din mamă româncă și tată american, Lia Georgi Triff a avut parte de o viață desprinsă parcă dintr-o telenovelă.

La vârsta de 25 de ani, Lia s-a căsătorit cu un avocat american foarte bogat, Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani, devenind astfel cea de-a cincea soţie a acestuia. Mariajul i-a adus o slujbă foarte interesantă, „asistent pentru afaceri speciale”, la Casa Albă, în mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981).

Citește și: VIDEO Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul celui de-al doilea copil. Praf albastru, „E băiat!!!”

După o căsnicie care a durat 16 ani, Lia a decis să divorţeze, iar separarea celor doi soţi a fost însoţită de un mare scandal. Melvin şi-a acuzat soţia că l-a înşelat cu un episcop, dar şi cu… o femeie.

În 1995, Lia s-a căsătorit cu Prințul Paul. Prințul Paul Lambrino a întâlnit-o pe Lia Georgia Triff la o gală UNICEF care a avut loc la Londra. Nunta lor a avut loc la Mănăstirea Cașin, în prezența membrilor Corpului Diplomatic.

Cincisprezece ani mai târziu, pe 11 ianuarie 2010, pe când Lia împlinise deja vârsta de 60 de ani, se naște la București, la Maternitatea Regina Maria, fiul lor, Carol Ferdinand, botezat după numele strămoșilor lui, regii României Ferdinand I și Carol al II-lea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te