Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Vasilică Ceterașu, prins de soție pe app-ul de dating Tinder

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 13.10.2021 - 12:18
Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Vasilică Ceterașu, prins de soție pe app-ul de dating Tinder. / Foto: paginadelifestyle.ro

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară din zona Maramureșului Vasilică Ceterașu a fost prins de soția sa, Amalia Ursu, umblând pe Tinder, o aplicație de dating folosită mai ales de persoanele care caută relații ocazionale fără obligații.

SHARE

Amalia Ursu a povestit că a descoperit uitându-se pe telefonul soțului său că acesta folosește aplicația Tinder, pe care o activează atunci când pleacă de acasă și o șterge atunci când se întoarce.

”Stă pe Facebook non-stop. Și pe Tik-Tok. Și mai e ceva, o plaformă, Tinder, nici nu știu ce e acolo. Nu știu ce e aia, când pleacă de acasă o activează și când vine șterge aplicația. I-am căutat în telefon și am văzut aplicația și am crezut că e ceva, nu știu, un fel de Instagram (...) El spune că vorbește de evenimente, eu nu l-am mai luat la rost să văd ce și cum”, a declarat Amalia.

Citește și: Godină l-a prins pe Piedone cu „Like”-uri +18. Primarul, supărat: „Piedone are și fane cu silicoane”

Prins cu aplicația pe telefon, Vasilică Ceterașu a recunoscut că are cont pe Tinder și a spus și cum i-a ascuns soției sale adevărul despre această aplicație. 

”Eu i-am spus că e o combinație între Tik-Tok și Instagram. E cu poze. Am 40 de aplicații pe telefon dar a găsit-o fix pe aia”, a mărturisit Vasilică Ceterașu.

Citește și: Superman devine bisexual în noua serie de benzi desenate „Superman: Son of Kal-El”

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din muzica populară. Cei doi au dezvăluit, de-a lungul timpului, mai multe detalii indiscrete din viața lor privată. De exemplu, Vasilică a povestit la un moment dat că a făcut dragoste, în mașină, cu soția lui. Iar pe de altă parte, Amalia a recunoscut că nu a mai avut nici un partener înainte de actualul soț.

Vasilică Ceterașu, Vasilică Gojda pe numele lui real, și-a cunoscut soția în 2001, la o nuntă, însă cei doi s-au căsătorit abia în 2016, iar la eveniment au avut nu mai puțin de 1.500 de invitați. Cuplul a avut trei perechi de nași, printre care și celebrul Nea Mărin și soția lui, relatează wowbiz.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.