Imagine rară cu femeia iubită de Bănică între căsătoriile sale cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.05.2023 - 09:35
Bănică, alături de fosta sa parteneră Camelia Constantinescu - Foto: Arhiva
Radu Ștefan, alături de mama sa - Foto: Twitter / Radu Ștefan

Ștefan Bănică junior a avut o relație de cinci ani cu Camelia Constantinescu, alături de care are un copil de 20 de ani. Camelia nu a rămas în lumina reflectoarelor, așa cum s-a întâmplat cu femeile din celelalte relații intens mediatizate ale lui Bănică.

SHARE

Ștefan Bănică a ajuns la 56 de ani. Are trei copii, primul dintre ei fiind Radu Ștefan care a împlinit 20 de ani. Radu este rodul iubirii lui Bănică cu fosta sa parteneră de viață Camelia Constantinescu. Cei doi au avut o relație de 5 ani.

După despărțirea de Bănică, Camelia Constantinescu nu a răms în lumea mondenă și foarte puține lucruri s-au mai auzit despre ea. Zilele trecute, fiul ei Radu Ștefan a publicat o poză alături de mama sa cu prilejul zilei acesteia. Fosta soție a lui Bănică nu își arată vârsta, are un aer adolescentin și un zâmbet seducător.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au fost împreună 5 ani și s-au despărțit în 2005, când băiatul lor avea doar 4 ani. Radu Ștefan a rămas în grija mamei, dar are o relație excelentă cu tatăl lui, dar și cu actuala soție a lui Ștefan Bănică Lavinia Pârva.

Ștefan Bănică a avut relații intens mediatizate

Cea dintâi persoană publică alături de care s-a afișat Ștefan Bănică a fost Cristina Țopescu, care nu i-a păstrat o amintire prea plăcută. 

Citește și: Marea iubire a lui Bănică junior dinainte de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Era un primitiv”

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină. Îmi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Țopescu după despărțirea de pasionalul Ștefan Bănică, conform Revista Tango.

Înainte de relația cu Camelia Constantinescu, Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu între 1997 și 1999.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre nunta cu Bănică: Dansam cu alții pentru că el cânta. De ce s-au despărțit

După separarea de Camelia din 2005, un an mai târziu, în ianuarie 2006 Ștefan s-a căsătorit cu Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta.

Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că a fost înșelată

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a declarat Andreea Marin în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Andreea Marin, despre Bănică: Ne-am căsătorit pentru că l-am iubit. Doare tare când ești înșelată

În octombrie 2013 Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Din 2013 Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te