Iluzie optică. Care a fost primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine? Vezi ce înseamnă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.10.2023 - 08:48
Iluzie Optică Foto: Newsweek

O iluzie optică promite că poate scoate la iveală lucruri ascunse din caracterul celui care o privește în funcție de ceea ce vede prima dată. Tu ce crezi?

SHARE

Această imagine de iluzie optică vă va dezvălui calitățile ascunse ale personalității, dezvăluind dacă sunteți emoțional și creativ sau rațional și analitic. 

Acest test de personalitate cu iluzie optică se bazează pe premisa că emisfera noastră dominantă a creierului influențează modul în care percepem iluziile optice . 

Iluzie optică. Care a fost primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine? Vezi ce înseamnă

Pe baza imaginii pe care o vedeți mai întâi, acest test de personalitate cu iluzie optică determină dacă sunteți mai emoțional și creativ (dominând creierul drept) sau rațional și analitic (dominând creierul stâng).

Care a fost primul lucru pe care l-ai observat în această imagine cu iluzie optică ? Un saxofonist sau un chip de femeie? 

Citește și: Iluzie optică. Ești puternic și încăpățânat sau grijuliu și simpatic? Tu ce vezi prima dată

Dacă l-ai văzut prima dată pe bărbat cântând la saxofon

Trăsăturile tale de personalitate sugerează că ești mai logic și analitic dacă ai observat mai întâi un bărbat cântând la saxofon. Emisfera stângă a creierului este mai activă.

Puteți excela la matematică și știință, precum și în urma instrucțiunilor și în rezolvarea problemelor. S-ar putea să fii cu adevărat precis, practic și realist. Îți bazezi deciziile pe fapte și dovezi. De asemenea, probabil sunteți organizat și eficient. De asemenea, puteți comunica eficient. S-ar putea să te poți exprima clar.

Citește și: Iluzie optică. Ce vezi mai întâi spune dacă ești grijuliu sau autosuficient. Tu ce crezi?

Persoanele analitice excelează la raționamentul logic și la gândirea critică. Au o capacitate puternică de a evalua situațiile și problemele în mod obiectiv. Oamenii analitici tind să abordeze problemele metodic. Ele împart problemele complexe în părți mai mici, gestionabile, făcând rezolvarea problemelor mai structurată.

Ei se bazează foarte mult pe date și dovezi pentru a formula concluzii și a lua decizii. Indivizii analitici preferă faptele în detrimentul intuiției sau sentimentelor instinctive.

Citește și: Iluzie optică înfricoșătoare. Ești concediat? Tu ce vezi prima dată? Ai curaj să privești?

Dacă ai văzut prima dată fața unei femei

Atributele tale de personalitate arată că ești mai emoțional și mai creativ dacă observi inițial chipul unei femei. Emisfera dreaptă a creierului tău este mai activă.

De asemenea, puteți fi mai emoțional și mai expresiv decât persoanele cu creierul stâng. Este posibil să fii talentat în muzică și artă, să ai idei inovatoare, să vezi o imagine mai largă și așa mai departe. Ai un talent de a înțelege și de a empatiza cu ceilalți.

Indivizii creativi tind să fie deschiși către idei, experiențe și perspective noi. Ei sunt dispuși să conteste status quo-ul și să exploreze soluții neconvenționale.

O imaginație vie și activă este un semn distinctiv al creativității. Persoanele creative își pot imagina posibilități și scenarii pe care alții ar putea să nu le vadă cu ușurință, scrie indiatimes.com.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te