Horoscopul lunii august. Ce surprize îi așteaptă pe cinci nativi în ultima lună din vară

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 24.07.2023 - 21:20
Horoscopul lunii august. Ce surprize îi așteaptă pe cinci nativi în ultima lună din vară Foto: profimediaimages

Horoscopul lunii august. Ce surprize îi așteaptă pe cinci nativi în ultima lună din vară în carieră, sănătate și relații.

SHARE

Horoscopul lunii august. Ce surprize îi așteaptă pe cinci nativi în ultima lună din vară în carieră, sănătate și relații.

Berbec

Cariera si Finante

Nativii zodiei Berbec vor experimenta o lună bună din punct de vedere financiar, vor putea face investiții. 

Aceasta va fi o lună bună pentru învățarea unor noi abilități. După a doua săptămână, nativii vor vedea o creștere a câștigurilor.

Oamenii de afaceri ar trebui să fie atenți la cheltuielile lor.

Sănătate

Unele probleme legate de stomac nu pot fi excluse. S-ar putea să te simți prea stresat și singurul mod a a-ți reveni este să mănânci sănătos.

Relații

Berbecii vor fi prea emoționați și sensibili luna aceasta. Este posibil ca partenerul tău să nu poată face față cu nebunia ta și acest lucru ar putea duce la unele neînțelegeri între cupluri. 

Cei doi s-ar putea simți singuri, iar nativii îndrăgostiți vor fi suprasensibili.

Taur

Carieră și Finanțe

Taurii vor trebui să depună și mult mai mult efort pentru a-și atinge obiectivele luna aceasta.

Afacerile ar putea merge destul de greu și unele pierderi nu pot fi excluse.

Sănătate

Sănătatea s-ar putea deteriora după primele două săptămâni. Pot apărea durerile de cap și insomnia.

Relații

Cei care sunt într-o relație se pot confrunta cu monotonia mai ales în ultima parte a lunii. 

Unele certuri pot apărea între membrii familiei. Celibatarii nu vor reuși să-și găsească nici luna aceasta un partener.

Citește și: Angela Similea despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

Gemeni

Carieră și Finanțe

Noi oportunități vor apărea în calea ta. Călătoriile în străinătate vor fi fructuoase și s-ar putea să vă aducă bani. 

O promovare este prevestită în viitor. Afacerile vor merge bine și vă puteți aștepta la câștiguri bune. Este o lună bună din punct de vedere financiar.

Sănătate

Sănătatea va fi bună și trebuie doar să-ți depășești nesiguranța și să gândești pozitiv.

Relații

Te vei bucura de momente prețioase alături de cei apropiați și dragi. Neînțelegerile vor fi înlăturate. Celibatarii vor intalni oameni interesanti, iar nativii indragostiti vor dori să-și duca relația la nivelul următor.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Rac

Cariera si Finante

Nativii din zodia Racului se vor confrunta cu probleme la începutul lunii. Va fi multă presiune, motiv pentru care schimbarea locului de muncă este o posibilitate mare.

Astrele vă recomandă să vă gândiți de două ori înainte de a face orice schimbare. Oamenii de afaceri ar putea căuta să-și schimbe domeniul de activitate.

Sănătate

Sănătatea va fi pe o linie de plutire. De fapt, acesta va fi un moment bun pentru un control de sănătate amănunțit.

Relații

Va trebui să adaugi ceva entuziasm în relația ta. Cei singuri se vor bucura de relații platonice, iar cuplurile îndrăgostite trebuie să-și reevalueze relația.

Leu

Cariera si Finante

Nativii Leu vor avea o lună plăcută. Munca îți va aduce o promovare și ai toate șansele de a evolua.

Trebuie să fii atent când ai de-a face cu șefii tăi. Încercați să nu fiți egoist și deschis la sugestii, chiar dacă acestea vin de la persoane mai tinere.

Afacerile vor înflori, așa că așteptați-vă la profituri bune.

Sănătate

În prima jumătate a lunii, este posibil să aveți niște dureri articulare, iar modalitatea de a vindeca durerile sunt exercițiile și mișcarea. 

Relații

Te vei bucura de o bună, în armonie cu partenerul tău, iar relațiile familiale vor fi plăcute. Oamenii care doresc să găsească un partener vor fi norocoși, iar nativii îndrăgostiți s-ar putea căsători.

Citește și: De ce Vișan și Florin Piersic nu sunt prieteni și nu joacă împreună. Pentru cine au făcut o excepție

Fecioara

Carieră și Finanțe

Luna va începe bine pentru nativii Fecioare, dar se va încheia într-o notă ușor rezervată. Unele evenimente neprevăzute vă pot încetini ritmul și este posibil să nu reușiți să obțineți rezultatele dorite. 

Finanțele vor fi conform așteptărilor, dar după primele două săptămâni unele cheltuieli neașteptate ar putea strica lucrurile și pot provoca stres.

Sănătate

Veți avea o imunitate puternică și veți rezista în această lună. Veți putea face față micilor probleme de sănătate.

Relații

Nativii din zodia Fecioarei ar putea fi nevoiți să înfrunte unele suișuri și coborâșuri în relațiile lor luna aceasta.

Partenerul tău s-ar putea să nu te susțină prea mult. Cei doi se vor simți singuri, iar nativii îndrăgostiți trebuie să se introspecteze și să decidă dacă vor să meargă mai departe.

Balanță

Cariera si Finante

Nativii în Balanță s-ar putea confrunta cu o oarecare delăsare. Unele planuri s-ar putea să meargă greșit și toată vina ar reveni asupra ta. 

Sfatul astrelor este să fii atent și să-ți asumi doar responsabilitățile pe care le poți duce la bun sfârșit.

Oamenii de afaceri se vor confrunta cu unele eșecuri la începutul lunii, dar pe măsură ce zilele trec, lucrurile se vor îmbunătăți.

Sănătate

Nativii în Balanță ar putea avea de a face cu unele probleme legate de piele. Nu neglijați niciun semn de sănătate, obțineți un tratament adecvat fără întârziere.

Relații

S-ar putea să aveți mici discuții cu partenerul dvs. și sfatul astrologilor este să rezvoltați problemele și să nu le băgați sub covor. 

Celibarilor li se recomandă să meargă înainte fără bagajele trecutului, iar nativii îndrăgostiți nu ar trebui să se grăbească în angajamente.

Citește și: Imagini inedite de la filmările la Brigada Diverse. Azi, niciunul din marii actori nu mai trăiește

Scorpion

Cariera si Finante

Nativii din zodia Scorpionului vor fi mai lenți decât în ​​mod normal în această lună. S-ar putea să apară unele probleme neprevăzute care cauzează întârzieri în finalizarea proiectelor dumneavoastră. Oamenii de afaceri trebuie să fie atenți la orice investiție.

Sănătate

Nativii Scorpion se vor bucura de sănătate în această lună. Unii bătrâni din familie ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale.

Relații

Unele neînțelegeri pot apărea între parteneri. Comunicați și găsiți soluții pe cale amiabilă. 

Familia se va simți neglijată și trebuie să arăți grijă și dragoste față de ei.

Celibarilor sunt sfătuiți să ia totul mai ușor în timp ce nativii care sunt într-o relație, trebuie să fie siguri de sentimentele lor înainte de a-și lua orice angajamente.

Săgetător

Cariera si Finante

August va fi o lună norocoasă pentru nativii zodiei Săgetătorilor.

Vei fi apreciat pentru munca ta și vei câștiga premii. Aceasta va fi o lună de vis. Finanțele vor fi bune, iar oamenii de afaceri își vor extinde munca și vor obține profituri bune.

Sănătate

Este posibil să aveți unele infecții virale la începutul lunii, dar pe măsură ce luna avansează, imunitatea va proteja de toate bolile.

Relații

Începutul lunii ar putea aduce unele dezacorduri între parteneri.

Păstrează-ți comunicarea clară și vei putea rezolva lucrurile pe cale amiabilă. În a doua două săptămâni te vei bucura de fericirea conjugală.

Celibatarii vor avea oportunități bune de a întâlni oameni interesanți. Nativii care sunt într-o relație vor vrea să se căsătorească.

Capricorn

Cariera si Finante

Nativii din zodia Capricornului se vor confrunta cu unele suișuri și coborâșuri în cariera lor. Cheltuielile tale vor crește vertiginos și trebuie să fii atent la situația ta financiară. 

Sănătate

Sănătatea va fi stabilă iar unii nativi s-ar putea confrunta cu unele infecții oculare. Prin urmare, se recomandă să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Mențineți un regim regulat de exerciții fizice.

Relații

Nativii Capricorn ar putea intra în contradicții cu partenerii lor și s-ar putea simți neliniștiți. Cu răbdare și efort, s-ar putea să vedeți că lucrurile se îmbunătățesc spre sfârșitul lunii. Persoanele aflate in relatie trebuie sa astepte cu rabdare si sa vada cum evolueaza relatia lor.

Vărsător

Cariera si Finante

Nativi din zodia Vărsător vor trebui să muncească foarte mult pentru a rămâne pe linia de plutire luna aceasta. 

Este posibil ca colegii tăi să nu coopereze și trebuie să fii atent la ceea ce le spui colegilor tăi. Încercați să aveți răbdare și nu folosiți cuvinte dure. 

Oamenii de afaceri s-ar putea confrunta cu o criză de personal. Finanțele vor fi medii și mai mici decât se aștepta.

Sănătate

Sănătatea va fi în regulă, dar s-ar putea să fii suprastresat și s-ar putea să experimentezi insomnie. 

Relații

Luna aceasta nu va fi bună pentru Vărsători. S-ar putea să existe o neînțelegere și partenerul tău nu va fi alături de tine. Copiii și tinerii vor fi o sursă de bucurie. 

Celibatarii vor fi singuri, iar nativii in relatie s-ar putea să nu fie prea fericiți.

Citește și: Românii stau la cozi uriaşe pentru vacanţa în Grecia: „Am înaintat 300 de metri în 25 de minute!"

Pești

Cariera si Finante

Nativii zodiei Pești se vor confrunta cu unele dezamăgiri legate de munca lor. Persoanele mai în vârstă ar putea pune presiune nejustificată asupra dvs.

Este posibil să nu vă atingeți obiectivele, iar cheltuielile ar putea să crească și să vă deranjeze bugetul. Oamenii de afaceri vor trebui să muncească foarte mult.

Sănătate

Durerile, durerile și insomnia vă pot deranja luna aceasta. Încercați să vă relaxați cu câteva activități fizice și meditație.

Relații

Partenerul tău ar putea fi nerezonabil și te vei lupta să menții pacea. După primele douăsprezece zile ale lunii, lucrurile se vor îmbunătăți. 

Celibatarii ar trebui sa se bucure de statutul lor si sa se concentreze pe munca. Nu este un moment bun pentru cereri în căsătorie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te