HOROSCOP 20 ianuarie Decizia pe care o luați astăzi vă poate schimba viața. Care e cartea norocoasă?

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 19.01.2024 - 08:39
HOROSCOP 20 ianuarie Decizia pe care o luați astăzi vă poate schimba viața. Cartea norocoasă Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Decizia pe care o luați astăzi vă poate schimba viața. Cartea norocoasă pe care o trag zodiile în următoarea perioadă este de bun augur.

SHARE

Decizia pe care o luați astăzi vă poate schimba viața. Cartea norocoasă pe care o trag zodiile în următoarea perioadă este de bun augur.

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

În calitate de Berbec, beneficiezi de faptul că ești un semn de foc cu gândire rapidă și, mai mult decât atât, te bucuri de asumarea riscurilor pe care ceilalți fac tot posibilul să le evite.

Cu toate acestea, mai multe dintre chestiunile cu care te confrunți în prezent vor necesita muncă în echipă, ceea ce ar putea însemna să îți încetinești ritmul. Fă-o acum. Îți vei da seama în curând cât de înțelept a fost acest lucru.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Începutul lunii ianuarie a adus mai multe situații pe cât de bruște, pe atât de derutante. În timp ce pe unele ați reușit să le rezolvați rapid, altele rămân o enigmă. Oricât de tentant ar fi să le lași pe acestea în voia sorții, în speranța că se vor rezolva cumva, ai regreta. Cu cât le abordați mai repede, cu atât mai bine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dintre cele 12 semne, tu te descurci cel mai bine să faci față chiar și unor suișuri și coborâșuri neliniștitoare. Și cu asta vă confruntați de la jumătatea lunii decembrie.

HOROSCOP 20 ianuarie Decizia pe care o luați astăzi vă poate schimba viața. Cartea norocoasă

După cum probabil ai observat, evoluții bruște și binevenite îți fac viața mult mai ușoară. Decizii? Deocamdată, concentrează-te pe discuții și pe explorarea opțiunilor tale. Planurile durabile ar trebui să mai aștepte.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Deși Luna Plină din Rac a avut loc pe 27 decembrie, încă te lupți cu unele probleme emoționale apărute la acea vreme.

De atunci, ți-ai dat seama că nu era vorba de remedierea unei singure probleme specifice, ci de discuții continue cu ceilalți. În acest moment, de fapt, acestea sunt deosebit de importante.

Leu (23 iulie - 22 august)

De câteva săptămâni, te-ai confruntat cu o serie de situații care au combinat problemele practice cu suișurile și coborâșurile emoționale.

Fiind un semn de foc cu gândire rapidă, de obicei ai fi conceput un plan, te-ai aruncat în acțiune, apoi ai mers pas cu pas până când lucrurile au început să se întâmple.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

Acum, nu ai altă opțiune decât să aștepți și să privești. În cele din urmă, aceasta este cea mai bună opțiune.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În timp ce, ca Fecioară inteligentă, ai învățat cum să gestionezi confuzia declanșată de ciclul retrograd al guvernatorului tău, Mercur, odată ce acesta s-a încheiat, lucrurile se așează rapid.

Cu toate acestea, anumite probleme nu vor dispărea. Încearcă să ai răbdare. În câteva zile, vei sesiza ce trebuie spus și făcut pentru a le clarifica.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nimeni nu este mai conștient de modul în care ignorarea unor probleme minore într-o zi poate duce la probleme mult mai complexe la scurt timp după aceea.

Cu toate acestea, nu ai fost sigură de originea acestor probleme, așa că habar nu aveai încotro să te îndrepți. Secretul? Întrebați în jur. Anumite persoane au talentul de a depista astfel de chestiuni înainte ca ele să devină o pacoste.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Odată ce vei înțelege natura incitantă, mistificatoare, a acestei perioade, nu te vei mai chinui să legi evenimentele de trecut. Cu guvernatorul tău, Pluton, care se mută în Vărsător pe 21, viața nu este despre simple schimbări, ci despre descoperiri palpitante. Provocarea? Dezvoltarea răbdării de a le gestiona cu înțelepciune.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultimele săptămâni, de fapt de la începutul lui ianuarie, te-ai confruntat cu o serie de obstacole iritante. Deși, la momentul respectiv, te-ai ocupat de fiecare pe măsură ce a apărut, privind în urmă, ți-ai dat seama că toate au fost declanșate de ceva sau, poate, de cineva pe care l-ai ignorat. Care este soluția? Abordați problema în cauză cu capul înainte.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Luna Nouă în Capricorn poate că a avut loc săptămâna trecută, joi 11, dar încă te gândești la schimbările bruște și la ideile noi pe care le-a declanșat.

Acum că te-ai gândit la ele, a venit momentul să începi să le iei în serios, dacă nu cumva să le faci parte din viața ta.

Vărsător (20 ianuarie - 17 februarie)

Nu te consideri o persoană obsedată de control și, în mare parte, nu ești. Pur și simplu, fiind Vărsător, ești un idealist, așa că, uneori, încerci să adaugi o formă de inspirație în viața celorlalți.

Deși, adesea, asta funcționează, anumite persoane nu au niciun interes să fie inspirate de tine sau de altcineva.

Pești (18 februarie - 19 martie)

Adesea, în trecut, ai fost neliniștit sau reticent în a-ți exprima îngrijorarea că anumite persoane nu-și fac partea lor de treabă pentru a rezolva probleme urgente. Adevărul este că nu o fac și, mai rău, au impresia că problemele în cauză nu sunt responsabilitatea lor. Ridicați această problemă dacă simțiți că trebuie, dar este puțin probabil să ajungeți departe.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te