HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii, probleme în relație

DE Florentina Enache | Actualizat: 10.09.2024 - 11:22
HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii, probleme în relație - Foto: profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii, probleme în relație - Foto: profimediaimages.ro (rol ilustrativ)

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii au probleme în relație.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Săgetător.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii au probleme în relație.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi este important să respectați regulile și regulamentele și, cu siguranță, legea. (La urma urmei, în mod ideal, legea ne protejează societatea și o împiedică să fie un haos total). Acordați atenție la locul de muncă și, de asemenea, atunci când călătoriți. De fapt, dacă călătoriți, respectați obiceiurile locale.

Citește și: HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Va trebui să fiți serios în ceea ce privește chestiunile financiare și tot ceea ce are legătură cu proprietatea comună, moștenirile sau problemele legate de asigurări, deoarece nu există loc pentru o marjă de eroare. S-ar putea să vă simțiți constrâns de reguli și reglementări. Cerințele ar putea fi greu de îndeplinit.

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți grijă atunci când aveți de-a face cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu membrii mai în vârstă ai familiei, sau cu un șef dacă aveți de-a face cu o afacere de familie. Oamenii nu sunt amabili sau iertători. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pentru cei care sunt astăzi la serviciu, fiți respectuoși și urmați regulile. Aceasta nu este ziua în care să cereți permisiune sau aprobare pentru nimic. În schimb, arătați că vă faceți treaba, că sunteți eficient și cooperant. În unele zile puteți să riscați și să puneți la încercare provocările Lunii, dar nu astăzi.

Leu (23 iulie-22 august)

Copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi. De asemenea, detaliile referitoare la vacanțe și evenimente sociale ar putea fi o presiune. Sau poate vă ocupați de evenimente sportive sau de ceva legat de artă? Oricare ar fi cazul, ai destule pe cap.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Sunteți puternic acum, deoarece Soarele și guvernatorul dumneavoastră Mercur se află în semnul dumneavoastră; cu toate acestea, relațiile cu membrii familiei, precum și cu partenerii și prietenii apropiați, ar putea fi dificile astăzi. Știind acest lucru dinainte, aveți grijă. Ascultați înainte de a vorbi.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Deși te simți comunicativ astăzi și dornic să înveți lucruri noi, s-ar putea să te simți constrâns într-un fel atunci când ai de-a face cu cineva mai în vârstă sau mai experimentat. Ai grijă să fii conștient de cerințele celorlalți și să joci la sigur.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

S-ar putea să vă confruntați cu tot felul de limitări atunci când aveți de-a face cu finanțele, fluxul de numerar sau posesiunile dumneavoastră astăzi. Cineva sau ceva te-ar putea împiedica să faci ceea ce vrei să faci. Banii ar putea fi reținuți. Fii liniștit fiindcă aceste influențe restrictive se aplică tuturor în moduri diferite.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Fiți tolerant atunci când aveți de-a face cu părinții, șefii și figurile de autoritate astăzi (inclusiv poliția), deoarece acesta este genul de zi în care aveți foarte puțină marjă de manevră. Trebuie să fiți atenți și precauți. Oamenii sunt critici și așa stau lucrurile.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Nu-ți face griji dacă astăzi te simți puțin anxios sau abătut pentru că aceste sentimente sunt generalizate la milioane de oameni. Fiecare dintre noi are motive pentru care este temător și îngrijorat. Mulți oameni se simt izolați și deprimați. Din fericire, acesta este un lucru trecător.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

O problemă financiară v-ar putea asupri astăzi. Cineva ar putea să vă datoreze bani. Invers, ar putea face ceva care să vă coste bani. Cineva ar putea cere bani de la tine? Trebuie să aveți mare grijă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este important să știi că ești foarte vizibil astăzi. În același timp, te vei confrunta cu unele provocări în relația cu partenerii, soții și prietenii apropiați - chiar și cu membri ai publicului larg. Descurcă-te cum poți mai bine și fii conștient că oamenii te observă mai mult decât de obicei. Capul sus.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te