Soția după ce i-a luat lui Stelea 100.000$ și două case la divorț. „E un Marilyn Monroe la masculin”

DE Alin Crișan | Actualizat: 06.12.2022 - 20:29
Bogdan Stelea- Foto: Prosport
Bogdan Stelea și Dana Badea - Foto: Gsp.ro
Bogdan Stelea și Mirela Stelea

Bogdan Stelea a împlinit 56 de ani. O perioadă a cochetat cu antrenoratul, dar acum e analist sportiv. A avur o carieră fantastică, cu jocuri la Campionatul Mondial dar și o viață personală zbuciumată.

SHARE

Fostul mare portar al Naționalei, Bogdan Stelea, a trecut prin două căsnicii și, de fiecare dată a divorțat, cauza fiind o altă femeie. El se alătură lui Dan Petrescu, Hagi sau Ganea, jucători din Generația de Aur care au divorțat.

După 12 de căsnicie, Bogdan Stelea și Dana Badea au pus capăt relației lor, în 2000, printr-un divorț. Cel care a intentat procesul a fost Stelea, iar motivul invocat a fost că nu se mai înțelegea cu soția sa.

Portarului s-a îndrăgodit de Lili Sandu și, chiar dacă nu a recunoscut, acesta a fost principalul motiv al despărțirii de Dana. După divorţ, Badea s-a ales cu două apartamente în București, un autorism Toyota Land Cruiser, dar și 100.000 de dolari.

Dana l-a atacat dur pe fostul internațional. După separare, Stelea s-a afișat, fără să îi pese de comentarii, cu Lili, mai mult, s-a mutat cu ea și a cerut-o de nevastă sub Arcul de Triumf.

Suparată, Dana a reacționat în presa vremii și la criticat pe portar.

„Mi se pare un gest foarte deplasat. Orice poți cumpăra cu bani, numai minte nu. Matur, Bogdan n-a fost niciodată. El este un fel de Marilyn Monroe la masculin, pur și simplu nu acceptă ideea că îmbătrânește. Sper să nu aibă și același sfârșit... O instabilitate emoțională a avut tot timpul, de aceea a și ratat în momente-cheie din cariera lui sportivă”, a declarat doamna Badea (foto jos) în presa tabloidă.

Citește și: Marea iubire dintre Stela Enache și autorul „Anilor de liceu”. „La moartea lui, am vrut să dispar”

Stelea a continuat relația cu Lili Sandu, a cerut-o de nevastă, s-au logodit, dar în iarna lui 2005 s-au despărţit.

A doua căsnicie

Fotbalistul şi designerul vestimentar, Mirela Popa s-au căsătorit în anul 2008, ceremonia desfăşurându-se în mare secret. Creatoarea de modă, Mirela Popa, a trecut de foarte multe ori prin momente grele de gelozie din cauza fostei iubite a fotbalistului, Lili Sandu. 

 

 

Divorțul a survenit după o casnicie care a durat 6 ani. 

“Voi avea respect pentru Bogdan tot restul vietii mele. Suntem prieteni si nu o sa am niciodata nicio problema sa il ajut daca are nevoie. Noi nu ne-am certat. Ne-am dat seama ca nu mai exista o chimie intre noi”, a declarat Mirela. 

Citește și: Regizoarea Lia Bugnar a căzut ca pleașca cu bicicleta și și-a spart barba. I s-a făcut dosar penal

 

Cine este Bogdan Stelea 

Bogdan Gheorghe Stelea este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990, 1994 și 1998. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Citește și: Molar de mamut, vechi de 10.000 ani, scos la vânzare online: Persoana credea că e piatră decorativă

Nu este singurul din Generația de Aur care a divorțat cu scandal

Dorinel Munteanu a făcut parte din „Generația de Aur” alături de Hagi sau Popescu. A trecut printr-un divorț urât, a candidat pentru un post de senator, iar acum a luat-o de jos antrenând echipa Oțelul Galați.

Dorinel s-a despărțit, în 2015, de Simona, femeia care i-a stat alături timp de 27 de ani. Motivul pentru care au divorțat au fost problemele mari pe care Dorinel le-a avut cu alcoolul. Deși, fotbalistul susține că acest viciu l-a luat după divorț. În urma separării, fosta soţie s-a ales cu mare parte din averea lui Munti, printre care şi casa din Koln.

Dorinel Munteanu a pierdut toată averea agonisită ca fotbalist în România și Germania și pentru că a făcut afaceri greșite.

Citește și: Dorinel Munteanu rămâne cu un BMW vechi după divorț, deși a câștigat milioane $. Viciul ce l-a răpus

Gică Hagi a divorțat și el în anul 1990 de prima soție. Se estimează că aceasta a rămas cu sute de mii de dolari.
 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te