Regizoarea Lia Bugnar a căzut ca pleașca cu bicicleta și și-a spart barba. I s-a făcut dosar penal

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.11.2022 - 18:26
Lia Bugnar / Foto: Lia Bugnar, Facebook

Regizoarea și actrița Lia Bugnar are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A căzut singură, „ca pleașca”, cu bicicleta pe o stradă pustie, și-a „spart barba”, s-a dus la spital pentru îngrijiri și Poliția s-a autosesizat automat, conform legii.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Regizoarea și actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani, povestește pe pagina sa de Facebook cum a căzut cu bicicleta și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și cum a asaltat-o imediat presa ahtiată după senzațional, căreia îi transmite și un mesaj: „Când o să mai calcați și printr-o sală de teatru și o să vă intereseze un om pentru ce face el bun în peisaj, poate că n-o să mai trăim într-un sistem absurd în care doar răul vinde”.

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esență e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barba.

Citește și: Statul a „îngrășat” aparatul bugetar cu încă 928 de posturi. 63% în administraţia publică centrală

În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătam bine pentru chestia cu halouinu’, doar că eram un pic în contratimp.

Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba. Acolo tre’ să te duci la un chiosculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu’ meu).

Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveți acolo ? Că eu stăteam cu un șervet la barbă să nu-mi mai pătez și hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu’ la o parte și zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier! Nu, doamnă, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur și am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliția. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-ați căzut. Ați căzut de pe bicicletă.

Citește și: Artistul român care îl putea opri pe criminalul Mihaelei Runceanu. De ce nu i-a putut fi alături

Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteți aici să mă ajutați să-mi cos barba, nu să faceți reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteți să vă vedeți de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adâncu’ chioșcului, închide și-o ușă după ea și vine înapoi și-mi dă foaia, îmi zice un’ să merg.

Mă duc, o doctoriță tânără și mișto mă repară repede și se uită pe foaie. Aoleo! E accident rutier? Zic, nu e, doamna doctor, femeia aia de la chioșc e un om rău. Nu e niciun accident rutier.

După care vin acasă, viețuiesc și eu ca omu’ cu baraă cusută și cu o julitura pe tot obrazu’ și sună telefonu’. Număr ascuns.

Răspund, un domn polițist, nu-i dau numele, deși l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu’ rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveți voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era bandă. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate? Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreți de la mine?

Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și va sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiți?

Îmi faceți dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice așa e procedura. Va sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru’. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?!

Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu’ mic de la picior. Zice mai aveți întrebări? Zic pentru liniștea mea vă mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiți notificată peste trei luni. Deja râdeam ca proasta și omu’ a închis.

Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziți nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu’ din temniță să-mi micșorez pedeapsa”, a povestit Lia Bugnar, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te