FOTO Și-au injectat botox în riduri și acid în buze pentru a promova muzică autentic românească

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.05.2021 - 13:13
Și-au injectat botox în riduri și acid în buze pentru a promova muzica autentică românească / click.ro

Botox, blefaroplastii, silicoane şi sprâncene tatuate! Cele mai cunoscute soliste de muzică populară au apelat la chirurgia estetică pentru a rămâne tinere.

SHARE

Irina Loghin - etalonul frumuseţii şi o voce inconfundabilă, a împlinit pe 19 februarie vârsta de 82 de ani (foto sus). 

Și-au injectat botox în riduri și acid în buze pentru a promova muzica

Odată cu trecerea anilor însă, artista a înţeles avantajele chirurgiei plastice şi a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătăţiri. Avea pleoapele căzute, aşa că şi-a făcut o blefaroplastie (n.r. elimină pielea în exces de la nivelul pleoapei) care i-a împrospătat privirea. Apoi pentru a avea buzele mai pline şi mai rotunde, medicul i-a injectat acid hialuronic, dar şi botox la nivelul ridurilor. Nu a ascuns aceste proceduri, ba la un moment dat a povestit la tv o scenă haioasă când motanul s-a speriat după ce a văzut-o cu vânătăi pe la ochi după o operaţie. “Recunosc, la ochi îmi atârna pielea şi am fost să o scot, dar doar de sus. Am aflat apoi de acid hialuronic şi am fost să îmi pun.

Citește și: Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

În rest, am riduri de bătrâneţe, de purisăneală. Sunt totuşi nişte ani. Când m-am uitat în oglindă dimineaţa, am crezut că mor. Atât de mult m-am amuzat gândindu-mă că am ajuns să sperii şi cotoiul”, a povestit regina muzicii populare.

Citește și: Andra a spus ce o supără la Măruță: Cariera lui mi-a dat viața peste cap. E ocupat 5 zile din 7

Nicoleta Voica (foto jos) are 65 de ani şi este prima femeie din România care şi-a pus silicoane. La noi nici nu se auzise despre o astfel de procedură la care ea a apelat acm 35 de ani! Pe atunci avea 30 de ani şi era nemulţumită de mărimea sânilor. “Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există aşa ceva. Nici n-am avut vreo problemă. Probleme poţi să ai dacă îţi înfigi cuţitul în piept sau sari din avion. Merg la control anual, ca orice femeie, îmi fac analizele şi mamografie”, ne-a spus artista în urmă cu câţiva ani. 
 
Elena Merişoreanu (72 de ani) de vreo trei ani îşi face injecţii pentru a scăpa de riduri. “Nu mi-e ruşine să spun că merg la estetician şi că îmi fac procedurile astea. Am o vârstă şi trebuie să arăt impecabil în faţa publicului. Mi-am făcut injecţii cu botox între sprâncene şi lângă nas şi cu acid hialuronic în ridurile din frunte. Când mă uit acum în oglindă mă simt foarte bine”, ne-a spus celebra artistă. Conturul de buze sau conturul de sprâncene permanente sunt alte servicii la care a apelat pentru a arăta rezonabil în faţa publicului, arată click.ro
 
.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te