Prezentatorul TV Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele sâmbătă, 8 iunie, oarecum în secret, cei doi optând pentru o nuntă restrânsă, cu 50-60 de invitați, dar la un restaurant de fițe și cu un meniu ca în filme.
Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Meniul „fine dining”, cât salariul minim
Nunta lui Răzvan (43 de ani) cu Daliana (33 de ani) a avut loc la Fork, un restaurant exclusivist aflat la etajul 25 al unei clădiri din zona Piața Presei. Decorul a fost impecabil și evenimentul a ieșit așa cum ei și-au dorit.
Invitații au respectat dress-code-ul „black tie”, femeile optând pentru rochii lungi sau midi, majoritatea în nuanțe de negru, unele foarte extravagante. Iar bărbații au purtat costume în culori închise.
Citește și: O mireasă nu a putut arunca buchetul la nuntă. ”Invitații nu știau dacă să râdă sau să plângă”
Rochia de mireasă a Dalianei Răducan a fost deosebită, atrăgând toate privirile. Un accesoriu la gât, de care era prins voalul, a adăugat un efect unic. Răzvan Simion a purtat un costum negru elegant, cu cămașă albă și papion, completându-se perfect cu mireasa, relatează spynews.ro.
Pentru a se răsfăța și a-și răsfăța invitații, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales un meniu „fine dining”.
Fiecare fel de mâncare a fost atent selecționat și asociat cu vinuri fine, oferind o experiență culinară completă.
Citește și: Cu cât a crescut darul de nuntă în 2024? Suma e mai mare: „Cu 1000 lei mirii nu își scot cheltuiala”
De exemplu, caviarul servit a costat 580 de lei de persoană, iar întregul „tacâm”, incluzând băuturile, desertul și barul cu brânzeturi, a ajuns la aproximativ 3.000 de lei de persoană, potrivit redactia.ro. Adică, aproape cât un salariu minim pe economie.
Citește și: Nuntă la peste 1.500 de metri altitudine. Care sunt cele mai extravagante locuri din România
Prin urmare, darul de nuntă oferit de invitați a trebuit să fie pe măsura evenimentului, estimându-se că a fost de cel puțin 1.500 de euro per cuplu pentru a acoperi măcar costurile.