FOTO Loredana Groza spune că nu are operații estetice. Imaginile de la 20 de ani o contrazic

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.07.2021 - 16:26

Loredana Groza spune că nu a apelat la bisturiu pentru a se înfrumuseța. O comparație cu imaginea ei din anii 90 lămurește lucrurile.

SHARE

Artista a uimit pe toată lumea în ultimul timp, prin aparițiile sale spectaculoase, lucru care i-a făcut pe mulți să îi adreseze atât comentarii pozitive despre noua imagine, cât și comentarii negative, mai puțin plăcute.

În urma discuțiilor interminabile de pe rețelele sociale, cântăreața a decis că este momentul să îi lămurească pe toți dacă are sau nu operații estetice. 

Cu toate că imaginea artistei a suferit schimbări majore, Loredana pune acest lucru pe seama stilului de viață pe care îl are în prezent, ci nu pe seama intervențiilor la medicul estetician. Invitată într-o emisiune tv, frumoasa blondă a ținut să aducă lămuriri tuturor curioșilor în privința aspectului ei fizic: "Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale", a declarat solista potrivit wowbiz.

Citește și: Andreea Marin e pregătită să devină, din nou, mamă, la 46 de ani. Cum se înțelege cu Bănică junior

Mai mult, cântăreața a ținut să menționeze faptul că, pentru a arăta ireproșabil, chiar și la 51 de ani, este nevoie doar de câteva elemente esențiale, cum ar fi sportul făcut aproape zilnic, o dietă echilibrată, dar și o rutină pentru corp și ten.

De asemenea, Loredana a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără. 

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

O comparație cu poze de acum 20-30 de ani, arată că e greu de crezut că Loredana nu a apelat la chirugia estetică.

 

Imagine din filmul „A doua cădere a Constantinopolului” (1994)/ jos.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.