Andreea Marin e pregătită să devină, din nou, mamă, la 46 de ani. Cum se înțelege cu Bănică junior

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.07.2021 - 19:51
Andreea Marin e pregătită să devină, din nou, mamă, la 46 de ani. Cum se înțelege cu Bănică junior /stiridecluj.ro

Andreea Marin a venit cu noi mărturii despre încă un copil.

SHARE

Aceasta a mărturisit pentru încă o dată că dorește să-și mărească familia. De asemenea, bruneta a mai mărturisit și cum se înțelege fiica ei cu fii lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani


Cuplul format din prezentatoare și Adrian Brâncoveanu vrea să îi facă un frate sau o soră Violetei: „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni tv potrivit playtech.ro.

Subiectul chiar a fost discutat cu micuța ei care s-ar bucura enorm fiind deja obișnuită cu frații pe care îi are din partea tatălui pe care nu îi consideră vitregi: „Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect.

Citește și: Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a continuat ea.

De asemenea, Violeta a fost văzută des în prezența lui Radu Ștefan. Cei doi au fost recent la un eveniment public unde se vedea că se înțeleg de minune și au o relație foarte apropiată, deși este o diferență de vârstă mare între ei.


Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți șapte ani și au divorțat în anul 2013, moment din care cântărețul a început să se afișeze cu Lavinia Pârva cu care a făcut pasul cel mare în anul 2017, în secret. Zâna a mai trecut de atunci prin divorț, după povestea de dragoste cu Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc ce era cu 11 ani mai tânăr.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2016, după ce au spus DA în fața ofițerului stării civile în decembrie a lui 2013. Vedeta se bucură acum de o poveste de dragoste liniștită alături de Adrian Brâncoveanu, de asemenea mai tânăr decât ea, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.