FOTO Ce influencer român a visat să ajungă în SRI și să conducă Porsche, ca în NFS, și și-a luat 911

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 03.02.2024 - 10:24
Ce influencer român a visat să ajungă în SRI și să conducă Porsche, ca în NFS, și și-a luat 911 - Foto: captură video
Ce influencer român a visat să ajungă în SRI și să conducă Porsche, ca în NFS, și și-a luat 911 - Foto: captură video

Un influencer român a visat în adolescență să ajungă în SRI și să conducă Porsche, ca în NFS. Dacă examenul pentru a intra în serviciul de informații l-a picat, acum, la 33 de ani, și-a luat Porsche 911 de peste 140.000 de euro.

SHARE

Iulian Adrian Cuza, cunoscut drept Cuza de la Noaptea Târziu, și-a împlinit visul din copilărie. Și-a luat un Porsche 911, modelul său preferat când se juca Need for Speed (NFS) pe calculator. 

Ce influencer român a visat să ajungă în SRI și să conducă Porsche, ca în NFS, și și-a luat 911

Cuza de la Noaptea Târziu și-a cumpărat de câteva luni un Porsche 911 de peste 140.000 de euro și nu ratează nici o ocazie să se plimbe cu mașina supersport. 

Recent, el a fost surprins cu bolidul la sala de fitness de paparazii Spynews.ro 

Citește și: FOTO Fiul unui fost ministru de Finanțe condamnat la pușcărie pentru mită are Porsche de 250.000 €

„Eram mic și așteptam să se încarce poza pe monitor să o privesc minute în șir....a apărut NFS și era mașina mea de suflet, nu am câștigat-o la guma Turbo niciodată, chiar dacă mașinile alea erau dubluri...

Numai Dumnezeu știe cum a făcut ca acum să o pot conduce în realitate, mulțumesc”, a postat Cuza de la Noaptea Târziu, pe TikTok, când și-a luat mașina visurilor.

Influencer-ul Cuza, pe numele său din buletin Iulian Adrian Cuza, are 33 de ani, s-a născut în septembrie 1991, și este zodia Fecioară.

Acesta este originar din Târgu Jiu, Gorj, iar în prezent este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați influenceri și artiști din România.

Citește și: Macan, primul Porsche pe benzină și diesel transformat în mașină electrică. Cel mai ieftin, 86.600 €

Cuza face parte din proiectul Noaptea Târziu, înființat în anul 2014, în timpul studenției, alături de Emi și Cuza. Povestea a început la o cafea, când cei trei se gândeau cum să facă bani în mediul online. Acesta este cunoscut și pentru participarea la diverse show-uri TV, precum și din pricina relației avute cu asistenta TV Ramona Olaru, relatează wowbiz.ro.

Iulian Adrian Cuza a urmat cursurile de la specializarea Kinetoterapie, din cadrul Facultății de Medicină din Timișoara. Acesta s-a înscris și la Facultatea de Drept din orașul natal, dar ulterior și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește.

Artistul a dat admiterea și la SRI, dar a picat, întrucât a obținut un punctaj cu 30 de sutimi mai puțin decât punctajul minim de trecere.

Ca idee, prețul de bază al modelului Porsche 911 pornește de la circa 140.000 de euro, TVA inclusă, și poate ajunge ușor la 180.000-200.000 de euro, în funcție de versiune și dotări. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te