Experiență de coșmar pentru o româncă aflată în vacanță în Grecia. ”Mi-a fost deschis rucsacul”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 20.09.2023 - 11:52
O femeie a povestit că i s-a furat portofelul din rucsac în Grecia Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

O turistă din România a povestit prin ce experiență de coșmar a trecut în timp ce se afla îăn vacanță în Salonic, Grecia. Femeia a povestit că a rămas fără acte și bani.

SHARE
O turistă româncă a povesistit pe rețelele de socializare cum i s-a furat portofelul cu acte și bani. în timp ce se afla în vacanță în Salonic. Ea a rămas doar cu buletinul document pe care îl avea în mașină. 
 
Utilizatorii grupului pe care a postat românca spun că nu este prima dată cân aceasta cade pardă hoților în această vară.

Experiență de coșmar pentru o româncă aflată în vacanță în Grecia. ”Mi-a fost deschis rucsacul”

”Bună seara, am fost în Salonic. În data de 18.09- în jurul orei 13.00 mi-a fost furat portofelul , aveam atât bani cât și acte. Mi-a fost deschis rucsacul… în 18.09 trebuia să plecăm prin urmare am avut noroc că am avut cartea de identitate în mășina. M-aș bucura dacă aș recupera permisul de conducere.
 
Cardurile le-am blocat și bani slabe șanse să îi recuperez, fiind o suma destul de mare (600 euro) … 
Portofelul era vișiniu iar permisul este pe numele de Ersek Marta.

Vă rog să mă contactați dacă cumva prin minune îl găsește cineva”, a scris femeia pe grupul Forum Grecia
 
Unii utilizatori au spus că turista nu este la prima întâmplare de acest fel, în acest an. Și o condamnă pentru că nu a luat măsuri pentru a nu se mai repeta povestea. 
 
 
Alții sunt mai empatici și îi dau sfaturi. 
 
”Din experiența mea (care se apropie vertiginos de 60 de ani), foarte puțini dintre noi scapă în viață de a fi victima unui furt/înșelăciune (mă refer acum la înșelăciune financiară). Nu spun că nu există genii/norocoși dar sunt foarte rari. E adevărat unii (poate din cauza celor că dumneavoastră) au rețineri să povestească...
 
Nu cred că din familia mea sau dintre prietenii mei (care au ajuns la o anumită vârstă) a scapăt cineva. Mai mult, aș spune că, după ce ți se întâmplă prima dată, iei niște măsuri (de exemplu, eu nu am portofel, totul este în poșetă, în "devălmășie", abia găsesc eu banii când îi caut, puțin probabil să-mi fie furați toți; sigur, poate fi furata poșetă).
 
 
Revin.... După ce se întâmplă, iei niște măsuri și... tot se mai întâmplă. E ca în lupta antibioticelor cu microbii. Apare un antibiotic mai bun, apare și microbul care reușește să-i scape....”, a comentat o altă turistă.
 
”Nu ține niciodată bani,telefoane acte la spate. Nici în lateral nu-ți poți da seama. Pe mamá au furat-o cănd luase leafa și ținea în brațe geantă ,strănsă cu amăndouă mãinile ...a fost un atac chirurgical,au tāiat cu o lamă și au sustras doar plicul.Nici în camerele de hotel nu recomand să laşi nimic de valoare”, a spus altcineva.
 
 
Turista a mai spus că a mers la poliție, iar acolo i s-au arătat mai multe portofele, semn că nu a fost singura victimă. Dar pe al ei nu l-a găsit.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te