De ce nu s-au înțeles niciodată Mirabela, Angela și Corina Chiriac. Cine le-a stricat prietenia

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.07.2022 - 20:08
De ce nu s-au înțeles niciodată Mirabela, Angela și Corina Chiriac. Cine le-a stricat prietenia / youtube
De ce nu s-au înțeles niciodată Mirabela, Angela și Corina Chiriac. Cine le-a stricat prietenia / click.ro

Cele mia importante cântărețe din Epoca de Aur nu s-a înțeles niciodată. Rivalitatea a atins cote maxime înainte de Revoluție, iar o oarecare împăcare a survenit abia acum câțiva ani.

SHARE

Citește și: Iubirile vedetelor din Epoca de Aur. Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan, copil cu același bărbat

Angela Similea, Mirabela Dauer și Corina Chirac nu au avut mereu raporturile prietenești din prezent, concurența reflectându-se și în nivelul relațiilor dintre rivale. Dacă în fata presei s-a convenit că  "noi ne adresam fiecare unui segment de public diferit, iar conflicte au fost doar intre fanii nostri",  realitatea se pare că realitatea era alta, publicația "Ziarul" dezvăluind la un moment dat motivul unui scandal existent între cele trei mari soliste.

Cine le-a stricat prietenia

„Daca oficial am fost lamuriti ca spectatorii au creat conflictul, Mirabela, Angela si Corina au omis sa declare public cam care a fost elementul-cheie care le-a racit relatiile personale atatia ani. Legenda spune ca pe la sfarsitul anilor '80, cantaretul Mihai Constantinescu ar fi intervenit in prietenia celor trei soliste spunand fiecareia ca cealalta o vorbeste de rau in particular.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Atata timp cat pana atunci divele erau bune prietene si participau impreuna la multe turnee nationale si peste hotare, informatia le-a cazut cum nu se poate mai prost. Se pare ca motivul pentru care Mihai Constantinescu ar bagat zazania intre ele ar fi fost dorinta lui de a aparea pe afisele concertelor in care era deja o obisnuinta sa cante impreuna Mirabela si Corina. Odata ce a introdus raca intre ele, solistul s-a ales cu ce a dorit: a cantat in turneele ce au urmat alaturi de Mirabela Dauer, Corina Chiriac "nemaiincapand" pe afis. Despre aceasta manevra, divele au aflat abia de curand si au realizat ca atata timp si-au creat o impresie gresita despre fiecare, desi nu au pus punct definitiv relatiilor lor amicale",  a sustinut acum câțiva ani ziarul respectiv.

De ce nu s-au înțeles niciodată Mirabela, Angela și Corina Chiriac

Publicația wowbiz a scris că Angela Similea a oprit  un recital al Corinei Chiriac care a avut loc la finalul anului 2003. “La un spectacol desfasurat recent la Sala Radio din Bucuresti, Corina Chiriac a facut un succes de zile mari cu o piesa veche din repertoriul compozitorului Ion Vasilescu, interpretata in stil actoricesc.”

“Desi publicul a ovationat-o indelung, cerandu-i un bis, prezentatorul serii Horia Moculescu a impiedicat-o pe Corina sa mai cante: „Nu mai e timp, Corina… O doamna a muzicii, care canta ultima in spectacol, se grabeste, deoarece e noapte, e ceata si sta departe de Bucuresti…” Era vorba de Angela Similea. Corina a promis un recital mai lung cu prima ocazie. in ce-o priveste pe Angela Similea, cand i-a venit randul, a vorbit 15 minute inaintea recitalului.

Cineva intrigat din public a intrebat: „Acum nu se mai grabeste?”, a mai relatat sursa citată.

Ce zice Ursulescu

Octavian Ursulescu a vorbit despre evenimentele muzicale în anii comunismului și cum se desfășurau acestea. Oamenii făceau eforturi pentru a cumpăra bilete și se stătea la coadă și pentru asta.“În primul rând, erau spectacole doar cu bilete, oamenii, indiferent de posibilități, făceau eforturi și cumpărau bilete, stăteau la cozi pentru asta, deci este clar că își doreau din toată inima să ne urmărească.

De aceea și reacția publicului, participarea și implicarea erau extrem de călduroase, entuziasmul acestuia transmițându-se tuturor celor de pe scenă, cu numeroase rechemări la rampă, ovații, flori. Și mai era ceva: toți cei din sală cunoșteau pe dinafară repertoriul cântăreților, cântau împreună cu ei, era o bucurie sinceră de ambele părți.

Șlagărele erau pe toate buzele dintr-un motiv foarte simplu: la radio și pe micul ecran se difuza multă muzică ușoară românească (așa cum se întîmplă în orice țară normală, care-și protejează și își cultivă valorile), existau festivaluri numeroase în țară, în frunte cu cel de la Mamaia sau ”Melodii”, de la București, concursuri TV extrem de vizionate, cum erau ”Șlagăre în devenire” sau ”Steaua fără nume”, a spus el pentru Impact.ro.

Cum s-au reunit

Iată însă că 2019 a fost anul revederilor celor trei pentru că Angela Similea şi-a lansat un dublu album, „Să ne reamintim” şi „Trăiesc”, la magazinul Muzica unde au venit nenunăraţi colegi. Cu această ocazie Corina Chiriac a invitat-o la “Opriţi timpul”, în emisiunea sa de la Naţional TV pe Angela dar şi pe Mirabela Dauer alături de compozitorul Marius Ţeicu. Împreună au depănat amintiri şi au cântat melodii care au făcut istorie de-a lungul timpului. Cele trei cântăreţe au bifat colaborări de succes cu compozitorul, cărora el le-a dăruit piesele”Nu te enerva”, ”Tu, iubirea mea” şi ”Stai, nu pleca”, arată click.ro 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te