De ce la nunta lui Alin Oprea nu au venit copiii și Tavi Colen. Mesajul care le-ar fi deschis ușa

DE Alex Darvari | Actualizat: 01.10.2023 - 16:47
De ce la nunta lui Alin Oprea nu au venit copiii și Tavi Colen - Foto: Facebook / Medana Oprea
De ce la nunta lui Alin Oprea nu au venit copiii și Tavi Colen - Foto: Facebook / Medana Oprea

Alin Oprea a făcut nuntă mare cu Medana, la 5 ani după ce a divorțat și i-a lăsat toată averea fostei soții. Fostul său cel mai bun prieten și copiii nu au venit la nuntă.

SHARE

Alin Oprea și-a găsit fericirea alături de Medana. Cei doi s-au căsători, la nuntă având 500 de invitați. Fosta „jumătate” a lui Alin din trupa Talisman nu a fost prezent la nuntă.

„Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu «Casă de piatră!», l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu «să fii fericit, tată! Doamne ajută!», i-aș fi invitat.

Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură”, a spus Alin Oprea în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Tavi Colen a răspuns dur și a lăsat să s eînțeleagă că nu ar fi acceptat invitația la nuntă sub nicio formă.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Există lucruri despre care care nu vreau să vorbesc, pentru că nu sunt importante. Nu cunosc niciun fel de amănunte despre lucruri care nu mă mai interesează și despre care voi evita să mă mai pronunț vreodată! Nu mă interesează, nu se pune problema să mă mai intereseze vreodată”, a precizat Tavi Colen pentru cancan.

Nici copiii nu au fost la nuntă

Alin Oprea are doi copii, dar niciunul nu a fost la nuntă.

Citește și: FOTO Emisiunea „Surprize, surprize” revine cu o „Zână” de 27 de ani. Ce rol a primit Andreea Marin

Alin Oprea a divorțat în anul 2021, dar relația cu fosta sa soție nu mai merge de ceva timp. La partaj, fostul solist al trupei Talisman a pierdut o avere pe care a estimat-o la un milion de euro și a ajuns pe străzi.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top. Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te