De ce a refuzat Găinușă oferta lui Huidu de a reveni la emisiune. „În bebelușe am văzut fetele mele”

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.01.2023 - 14:16
Cronica carcotasilor - Foto: PrimaTV

Șerban Huidu a recunoscut că a greșit față de colegul său Mihai Găinușă dar susține că el era creierul din spatele emisiunii. I-a cerut să se împace, dar Găinușă nici nu a vrut să audă.

SHARE

Huidu a vorbit, zilele trecute, despre relația pe care a avut-o cu Găinușă, dar și despre motivele care au dus la destrămarea ei. 

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri la 10 ani de la accident: „M-am gândit dacă pot merge mai departe”

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus Huidu, la Kanal D.

Găinușă nu vrea să mai audă

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil" declara Mihai. Deși au trecut aproape opt ani de la acel moment, Mihai nu poate da uitării atitudinea pe care a avut-o colegul său și, anul trecut, l-a descris pe Huidu ca fiind "arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului", arată click.ro

Bebelușa a stat la el în apartament

„Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și Ioana Petric l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni!

Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!...

Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școala! Stătea într-un apartament care era al meu.

Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a mai spus Şerban Huidu.

Cum a apărut

“Cronica Cârcotaşilor” a debutat pe micul ecran la Prima TV, în anul 2000, avându-i pe Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2010-2011. Anterior acestei formule, Șerban Huidu prezenta singur emisiunea, numită, la vremea aceea „Cronica cârcotașului”.

„Nu mă așteptam să dureze atât de mult emisiunea, dar văd că a funcționat pentru că e un format care se bazează pe istoria televiziunilor! De fapt, Cronica e o emisiune de umor, ideea fiind de asanare a societății. Este o emisiune de atitudine, care se foloseşte de umor. Nu e numai de vânat bâlbuțe! Bâlbuțele sunt cele mai importante, așa e, dar au fost multe alte subiecte. De la alegerea unui președinte, până la proteste. Nici nu mai știu. Românii au avut, au și vor avea întotdeauna simțul umorului”, a mai declarat Șerban Huidu, după ce echipa „Cronicii Cârcotașilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te