Cinci hoteluri cu răsfăț inclus, pentru o vacanță de relaxare

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 06.12.2019 - 10:09
Adler Thermae SPA & Relax Resort 5* - Toscana, Italia

Relaxare, masaj, tratamente de înfrumusețare sau împotriva îmbătrânirii premature, băi termale, dar și distracție, cultură și puțin shopping.

SHARE

După un an plin și petrecerea Sărbătorilor, pentru a începe 2020 cu bateriile pline, vă puteți gândi la o mini-vacanță de relaxare alegând un hotel cu centru Spa & Wellness de top, dintr-o destinație captivantă.

Hotel Atlantis 4* - Hajdúszoboszló, Ungaria

Atlantis este un hotel de patru stele deschis relativ recent în Hajdúszoboszló. Situat aproape de celebrele băi termale din sta­țiune, hotelul este un loc perfect pentru relaxare și agrement.

Oricine poate găsi o modalitate de a se bucura de relaxare în zona de Spa & Wellness. Puteți alege, de exemplu, un jacuzzi cu apă termală sau o baie în piscinele iluminate natural, iar din interiorul centrului Spa se poate ajunge cu ușurință în zona de Wellness din aer liber sau în zona saunelor.

Aici, vă puteți bucura de o saună finlandeză, de o „infra-saună“, de o biosaună sau de o baie de aburi. De asemenea, există o cabină de gheață și o salină artificială.

Pentru cei care tânjesc după o relaxare completă, baza de tratament oferă diferite tipuri de masaj, de la clasic, cu ulei aromat, până la subacvatic, cu sare de mare, sau terapie tibetană, sonoră.

Grand Hotel Lienz 5* - Tirol, Austria

Dacă sunteți în căutarea eleganței, a frumuseții și a unui hotel cu clasă, Grand Hotel Lienz poate fi o alegere deosebit de inspirată. Hotelul din Tirolul de Est este o bijuterie, arhitectura sa împletind modernitatea cu tradiția.

Oaspeții se pot aștepta la o atmosferă în care aproape orice dorință le este îndeplinită. Decorurile elegante, camerele spațioase și facilitățile generoase oferă un confort deosebit.

Iar, în centrul medical și în zona de Spa, clienții pot experimenta o atmosferă de wellbeing, beneficiind de sesiuni de relaxare și tonifiere, tratamente medicale de întreținere și tehnologie de ultimă generație.

Adler Thermae SPA & Relax Resort 5* - Toscana, Italia

La Adler Thermae Spa, combinația de natură, arhitectură modernă și lux creează o atmosferă elegantă de vacanță.

Situat printre dealurile Toscanei, acest complex este o oază de bunăstare și relaxare și locul perfect pentru a profita de prețioasele ape termale din zonă.

Spa-ul dispune de piscine cu apă dulce sau termală, iar majoritatea tratamentelor sunt nelimitate.

Există și proceduri opționale exclusiviste, precum tratamente anti-aging cu struguri roșii, masaj cu ulei și cremă de măsline și scruburi cu zahăr brun și miere.

Grandhotel Pupp 5* - Karlsbad, Cehia

Cu o istorie de peste trei secole, o carte de oaspeți impresionantă și servicii de primă clasă, Gandhotel Pupp este un resort de renume mondial.

Arhitectura unică a imobilului creează o ambianță elegantă clasică, iar centrul de Spa & Wellness, cu saune, piscine și o gamă extinsă de tratamente, respectă cele mai înalte standarde.

Sunt disponibile atât tratamente tradiționale, care profită de bogăția naturală a renumitei stațiuni balneare Karlovy Vary, precum și tratamente moderne, care urmează ultimele tendințe.

 

De asemenea, oferta include și tratamente exclusiviste - masaje ayurvedice, băi de nămol, cu ulei de aur coloidal sau ulei de cânepă, ori masaj thailandez.

Iar Esthé Plastic Surgery Clinic oferă servicii de chirurgie estetică, chiar în incinta Grandhotel Pupp.

Cascade Wellness & Lifestyle Resort 5* - Lagos, Portugalia

Localizat în frumosul oraș Lagos, Cascade Wellness & Lifestyle Resort este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Algarve.

Tainai Spa este o adevărată academie de relaxare și sport, iar Cascade Performance Sports Academies include o piscină olimpică și un centru medical de top.

Sub conceptul Fitness Bootcamps, resortul oferă un excepțional program outdoor și indoor, care combină antrenamentul funcțional, eficiența cardiovasculară și creșterea forței pentru rezultate remarcabile de fitness.

Indiferent dacă alegeți doar una dintre sesiunile zilnice de Bootcamp, un city break sau o săptămână întreagă de program Signature & Residential Bootcamp, toate programele sunt bazate pe o analiză individuală, specialiștii oferind suport personalizat pentru atingerea obiectivelor de fitness ale fiecărui oaspete.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te