Cele mai bune și mai rele date în 2023 pentru acțiune. Adaptați-vă calendarul pentru câștig

DE Elena Andrei | Actualizat: 24.01.2023 - 16:36
Cele mai bune și mai rele date în 2023/Foto: Pexels

Manifestarea, acțiunea funcționează pe baza conceptului de energie: tot ceea ce există în Univers este energie și urmează aceleași reguli, inclusiv că energia este atrasă de același tip de energie.

SHARE

Acțiunea omului este asemenea energiei pe care încearcă să o atragă. Trebuie doar să se poziționeze corect pentru a deveni un magnet pentru ceea ce-și propune.

Astrologia poate ajuta la poziționarea corectă pentru acțiune, anunțând când "vremea" energetică este favorabilă. 

Cele mai bune date în 2023, stabilite de astrologi, pentru acțiune 

20 februarie: Lună Nouă în Pești. Peștii sunt visătorii și incubatorul zodiacului. Acesta este cel mai bun moment pentru a spune subconștientului și inconștientului colectiv ceea ce vrei să transmiți. Este vorba de mesaje „acvatice”, romantice, idei inovatoare, lucruri care nu țin de munca grea sau care sunt în mod specific sociale sau financiare.

16 martie: Venus (planeta atracției și a iubirii) intră în Taur (semnul său natal!). Acest tranzit este unul foarte bun dacă încercați să manifestați iubire sau să câștigați bani. Un moment prielnic de a atrage oameni, indiferent dacă este pe plan sentimental sau profesional.

21 martie: Luna Nouă în Berbec este un moment excelent pentru a acționa în domenii pe care nu le-ai mai încercat, chiar dacă ți se par a fi concepte complet noi. Berbecul este semnul nașterii, așa că, dacă îți dorești o renaștere dezordonată, sălbatică, distractivă și înflăcărată, acum este momentul să o accepți. Puteți să vă reinventați.

1 iunie: Are loc un tranzit foarte puternic între Jupiter (cel care se extinde) și Nodul Nord, simbolul scopului vieții și al evoluției. Această dată este minunată pentru a face lucruri care au legătură cu scopul ales în viață și cu modul în care doriți să evoluați și să fiți văzuți public.

12 decembrie: Chiar înainte de Mercur Retrograd, există o Lună Nouă în Săgetător, semnul gândirii la nivel superior. Aceasta este o dată excelentă de care să profiți înainte ca Mercur Retrograd să-și facă treaba, mai ales dacă manifestarea ta se referă la studii superioare, la învățare în general, la călătorii sau la a deveni un expert în domeniul tău.

30 decembrie: Aceasta este o dată interesantă, deoarece se află atât de aproape de noul an, dar dacă există lucruri de care ai avea nevoie pentru a te catapulta spre succes pentru 2024, acum este un moment bun pentru a le clarifica și a le revendica ca fiind ale tale, deoarece Jupiter în Taur acționează direct.

Cele mai rele date pentru a acționa în 2023

La aceste date se manifestă energii ce sunt mult prea puternice pentru a fi direcționate către un anumit rezultat. Pentru a minimiza orice riscuri, evită să acționezi în domenii importante pentru tine la aceste date.

19 aprilie: Începe sezonul eclipselor. Eclipsele sunt puternice și sunt menite să fie perturbatoare. Atunci când încercăm să controlăm aceste energii, rezultatele pot fi neașteptate. E momentul contemplării, nu al acțiunii. 

21 aprilie: La scurt timp după ce începe sezonul eclipselor, începe Mercur Retrograd. În acest moment, este posibil să nici nu știi ce vrei. Nimeni nu se află în cea mai bună formă, mintal și emoțional, pentru a se adapta acțiunilor tale. De fapt, este o idee bună să eviți să acționezi decisiv în timpul întregului ciclu Mercur Retrograd (21 aprilie - 14 mai).

5 mai: O altă Eclipsă, de data aceasta în semnul Scorpionului. Acesta este mai degrabă un moment în care trebuie să acordați mai multă importanță protecției spirituale și stăpânirii emoționale. 

De la 1 iunie la 1 noiembrie: Da, este o perioadă de timp foarte lungă! Dar lunile iulie, august, septembrie și octombrie sunt toate pline de retrogradări și eclipse. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu trebuie să mai întreprindeți nimic, ci mai degrabă este o perioadă în care trebuie să lași „semințele” pe care le-ai plantat până acum să prindă rădăcini și să crească, nu să plantezi ceva nou.

Aceste date constituie un ghid pentru a ști când vei primi un impuls și când este mai bine să stai liniștit și să privești cum ceea ce ai creat prinde viață. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te