De ce au divorțat Deea și Dinu Maxer, după 18 ani. Acuzații grave: Nu era bărbatul de la televizor

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.05.2023 - 20:57
Fosat familie Maxer - Foto: facebook / Dea Maxer

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer a vorbit despre divorț. Au decis să se separe după 18 ani de relație. Cei doi sunt părinții a doi copii.

SHARE

Deea Maxer a mărturisit că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț, mai ales că au doi copii împreună, însă este mulțumită că a plecat când a fost momentul.

Deea Maxer a decis să apară pentru prima dată la TV, după divorțul de Dinu Maxer pentru a-și spune și punctul său de vedere în legătură cu cele întâmplate. Până acum, doar Dinu a fost cel care a apărut în diverse emisiuni TV și a vorbit pe marginea divorțului.

De ce au divorțat de fapt Deea și Dinu Maxer

Fosta soție a lui Dinu Maxer a scos la iveală detalii neplăcute, pe care nimeni nu le știa, din căsnicia ei.

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii…

Citește și: Divorț în lumea mondenă. Au împărțit copiii, dar vor locui în același bloc. Din ce făceau mii de €

Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, tu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante', a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Deea Maxer nu regretă decizia de a pune punct căsniciei cu Dinu Maxer și este convinsă că va fi mult mai bine pentru amândoi de acum înainte.

 „Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri, ne-am chinuit să reparăm chestii. Dar nu am mai funcţionat împreună!

Citește și: Declarația șocantă a unei vedete despre soție: Suntem ca doi străini. Copiii ne-au îndepărtat

 Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Căsătoria asta a fost un exemplu pentru toţi!”, a mai spus Deea Maxer.

Și-au fost sau nu fideli cei doi?

 „S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi, sunt tare mândră de asta! Am fost doar doi oameni care şi-au schimbat principiile de viaţă.

Eu nu aş fi zis niciodată că o să divorţez, am vrut să reparăm lucrurile, dar nu mai eram compatibili. Nu am mai funcţionat împreună, asta e viaţa, am acceptat situaţia', a mai spus artista.

Deea a recunoscut că atât ea, cât și Dinu și-au refăcut viața. Ea nu o cunoaște pe iubita lui, dar fostul soț îl știe pe actualul său iubit.

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi îmi asum asta! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Robert, de exemplu, nu ştia nimic despre mine. M-a cunoscut drept Andreea, are 31 de ani şi lucrează în vânzări auto. Eu sunt mai mare cu doi ani decât el. Nu ştiu cât o să ţină, îmi doresc să fim fericiţi, nu ne-am mutat împreună. E fiecare la casa lui”, a mai spus Deea Maxer, potrivit Viva.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te