Căutat de poliție pentru omor, Mario Iorgulescu și-a prezentat noua iubită. E nevastă de fotbalist

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.11.2022 - 18:26
Mario Iorgulescu are o nouă relație - Foto: cancan.ro

Mario Iorgulescu a oferit un prim interviu cu puțin timp în urmă spunând că e grav bolnav. Căutat pentru ucidere din culpă, Mario a anunțat că are o nouă iubită.

SHARE

Mario Iorgulescu, în prezent în Italia, a fost trimis în judecată sub acuzația de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit procurorilor, în data de 8 august 2019, „pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău”, Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate.

Acesta a trecut pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe după care a accelerat până la 162 de km/h „în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V.D.A., care a decedat pe loc”.

Citește și: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor: Inculpatul nu a frânat, accelerația era la maximum

Are mandat european de arestare

În data de 15 mai 2020, pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare.

După peste un an tăcere și în care nu l-a deranjat nimeni, Iorgulescu junior a declarat că ”sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna”.

Citește și: Un puști cu 4 clase și-a dat "examenul" în hacking. A spart site-ul Poliției și a pus...manele

„Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. 

Fiul șefului LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a postat pe rețelele de socializare anunțul că are o relație cu Bianca Marina, ex-soția lui Steliano Filip, scrie cancan.ro 

Tânăra a cofirmat relațiile bune în care se află cu Mario:

„Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioada după care am rămas in relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică. Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu că are forța, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el în aceste momente este liniștea”, aspus Bianca Marina

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te