Cătălin Crișan, după cele două divorțuri: „Nu merita să mă implic”. Și-a „jucat” mariajul la ruletă?

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.02.2023 - 20:22
Cătălin Crișan și prima soție - Foto: Arhiva

Artistul a împlinit astăzi vârsta de 55 de ani. Foarte apreciat de public, artistul a avut o viață sentimentală zbuciumată. EL nu are cuvinte prea bune despre fostele partenere.

SHARE

Debutează în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea” (Aurel Manolache). Efectuează turnee, susține recitaluri, concerte în toată țara. Participă la Festivalul național „Cântarea României”. A prezentat numeroase emisiuni la radio și televiziune. A fost director al Departamentului Cultura și Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii "Ruleta visului" în cadrul Televiziunii România de Mâine (TVRM). Între 2004-2008 a fost consilier local al primăriei sectorului 4, direcția Cultura.

Nu a avut noroc în dragoste

A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie.

Artistul părea că și-a regăsit fericirea și s-a căsătorit a doua oară. El a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. Pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Zvonuri infirmate

Cătălin Crişan infirmă zvonurile conform cărora ar fi un împătimit al jocurilor de noroc. Mai mult, artistul spune că a divorţat de a doua soţie din cauza neînţelegerilor. "Mi-am dat seama că ceea ce pare în timp nu e. Gata, am terminat şi nu mă mai însor. Adevărul este că ceea ce am crezut noi despre relaţia noastră nu era nimic adevărat. Atunci am convenit să încheiem şi să nu ne mai facem nervi unuia altuia. Nimeni nu se căsătoreşte cu gândul de a divorţa. Când vezi că se ajunge la o limită din ambele părţi, atunci tu şi partenera ta decideţi să vă separaţi.

Citește și: VIDEO Fantoma "fetiței cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

Mereu se scoate în evidenţă că bărbatul e un nenorocit, este un soţ rău. Nu este nimic adevărat şi singurul meu viciu este fumatul. Singurul loc unde am jucat a fost în anul 1994 în Las Vegas la păcănele, dar m-am plictisit repede. Nu am vicii, am în continuare case. S-au spus multe lucruri şi nimic nu a fost adevărat", a declarat Cătălin Crişan, astăzi, la Kanal D.

Nu iese fum fără foc?

După al doilea divorț, apropiaţi de-ai lui susţin că patima lui pentru jocurile de noroc a determinat- o pe Alina să pună capăt mariajului, deşi, aparent, ei formau un cuplu fericit şi împlinit, cu atât mai mult cu cât aveau şi o fetiţă. În urmă 2014, Crişan recunoştea public că îi place să joace poker, că a pierdut, dar şi că a câştigat sume frumuşele, însă şi faptul că a făcut câteva nopţi albe la masa de joc. Între timp, de la jocul alături de prieteni, prin apartamente, cântăreţul a progresat, ajungând să-şi încerce norocul şi prin cazinouri. Doar că, aici, a acumulat datorii mari, ajungând adesea să joace şi pe datorie, scria libertatea în 2014

Declarații controversate

În urmă cu doi ani, Crișan nu a avut cuvinte frumoase de spus despre femeile care i-au devenit soții. El a recunoscut la Teo Show că a avut mult de pierdut din cauza acelor relații.

„Au fost mai mult o lectură. La momentul acela, le consideram un plus. Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar de femei, ci și de prietenii', a declarat artistul.

Acesta a continuat: „Am câțiva prieteni, trec și ei și copiii pe la mine. Gătește bucătarul de la restaurant. De ziua mea mă sună români din toată lumea unde am cântat. Niciodată nu am dat mai departe cadourile primite, chiar dacă nu mi-au plăcut. Apreciez mult cadourile personalizate, și un chibrit pe care să  scrie «La mulți ani» mă emoționează”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te