VIDEO Fantoma "fetiței cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

DE Elena Andrei | Actualizat: 06.02.2023 - 19:35
Fantoma "fetiței cu ochi negri" surprinsă de o dronă - Foto: Daily News
Fantoma "fetiței cu ochi negri" surprinsă de o dronă/Foto:the sun
Fantoma "fetiței cu ochi negri" surprinsă de o dronă/Foto:dailymail

O dronă a surprins imagini ciudate cu o formă misterioasă într-o pădure din Marea Britanie, unde mai mulți excursioniști au afirmat că au fost bântuiți de "copii cu ochi negri".

SHARE

Imaginea arată o pată mare în mijlocul unei păduri din Cannock Chase, Staffordshire, un loc în care a acționat un ucigaș în serie, Raymond Leslie Morris din anii 1960. 

Relatări ale turiștilor sau excursioniștilor hăituiți de fantoma „fetiței cu ochi negri" există de foarte mulți ani.

Au existat multe speculații conform cărora aceste apariții au legătură cu copiii uciși de Morris din anii 1960, mulți crezând că este vorba de a treia victimă,  Christine Darby, în vârstă de șapte ani, ucisă în 1967.

Profesioniștii în activități paranormale au afirmat că această înregistrare video cu drona ar putea fi prima dovadă clară a unei entități supranaturale în zonă - după ani de apariții.

Robert Pulme, expert în fenomene paranormale, a primit o mulțime de rapoarte despre o "fată cu ochi negri" bântuind prin pădurea Cannock Chase. 

"La început pare a fi o fată normală, iar excursioniștii sunt îngrijorați că o fetiță s-a pierdut în pădure. Apoi îi văd ochii și ea dispare pur și simplu. Este înspăimântător”, a declarat acesta, potrivit The Sun.

Expertul crede că spiritul acestei fete ar putea fi al unui copil care a murit de difterie în anii 1800, deoarece boala făcea ca ochii să apară înfundați și întunecați.

Cei mai mulți cred că este spiritul unei fetițe ucisă de criminalul în serie Raymond Morris - care a ucis trei copii în această zonă între 1954 și 1967.

Un grup de adolescenți susțin că au zărit spiritul în 2021, când au mers cu cortul.

Despre această experiență, ei au declarat pentru Birmingham Live: "Am fost absolut îngroziți. Citisem poveștile despre copilul cu ochi negri, dar abia când a stat chiar în fața noastră am putut să le credem”.

"Am știut instantaneu că aveam de-a face cu ceva real, deoarece se mișca în moduri în care oamenii pur și simplu nu se pot mișca. Era ca și cum se putea teleporta dintr-un loc în altul atunci când se deplasa și se ascundea în spatele copacilor."

De asemenea, grupul a văzut-o pe fetiță în dimineața următoare, privindu-i cu ochii ei întunecați din spatele unui copac.

în 2014, o tânără mamă a fost uimită să descopere că o fotografie pe care o făcuse copiilor ei în pădure conținea o "față" ascunsă în partea laterală a cadrului. 

Michelle Mason s-a oprit pentru a face o fotografie cu copiii ei cățărați într-un copac.

Când s-a uitat înapoi la imagine, ea a descoperit figura a ceea ce părea a fi o fetiță cu ochi întunecați. 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te