Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 08.07.2024 - 18:19
Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel - Foto: SimpWine.com
Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel - Foto: SimpWine.com

Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel? Chiar dacă procedura este cunoscută de părinții și bunicii noștri, probabil că ne-am gândi că o butelcă din licoarea astfel obținută n-ar putea să coste prea mult, dar am greși.

SHARE

Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel? Un model englez a lansat un vin în ediție limitată, realizat prin această modalitate, pe care îl vinde fanilor săi la un preț destul de piperat.

Cât costă o sticlă de vin obținut din struguri zdrobiți cu picioarele de un fotomodel?

Emilie Rae, un model englez în vârstă de 30 de ani, susține că a fost contactată de compania de vinuri Renegade Urban Winery, cu sediul în Londra, în legătură cu un proiect de colaborare în domeniul vinului, datorită expertizei sale în „munca picioarelor".

Și asta, deoarece Emilie își câștigă existența încărcând fotografii și videoclipuri cu ea pe platforma pentru adulți OnlyFans, în care își folosește în diferite scopuri degetele de la picioare, autointitulându-se „icoana fetiș a picioarelor”.

Citește și: FOTO Fosta soție a lui Ralf Schumacher vinde poze pe site-urile pentru adulți la 46 de ani

Folosindu-se de această notorietate, ea a făcut vinul Simp prin stăpânirea tehnicii străvechi de a călca pe struguri, pe care îl vinde fanilor săi adoratori cu 100 de lire sterline (118 euro) pe sticlă, adică aproape 600 de lei.

Emilie este convinsă că fanii ei vor plăti cu plăcere suma respectivă pentru a gusta din „picioarele ei perfecte”, mai ales că susține că vinul merită toți banii, pentru că și-a riscat viața pentru a-l face.

Vedeta OnlyFans vinde o sticlă de vin cu 118 euro - Foto: scottishdailyexpress.co.uk

„O bucățică din piciorul meu este în fiecare sticlă - și cred că asta le va plăcea fanilor picioarelor”, a declarat Rae pentru Scottish Daily Express.

„În procesul de călcare în picioare a strugurilor, aproape că mi-am pierdut viața. Evident, atunci când pielița strugurilor se rupe, devine foarte alunecoasă, iar strugurii se aflau în jumătate de butoi căptușit cu un sac de gunoi.

Mă grăbeam, încercând să par sexy în această rochie de bal, iar în clipa următoare... zburam într-o parte”, a adăugat modelul britanic.

Citește și: 5.000 de bărbați au picat testul tinerei care câștigă 360.000$ și voia un iubit. Ce i-a pus să facă?

Vinul Simp este fabricat cu struguri din regiunea spaniolă Catalonia și din Liban și este comercializat ca un cabernet sauvignon corpolent, cu note de cireșe negre, coacăze negre și, desigur, „picioare perfecte”.

Emilie susține că a ales să se implice în acest proiect unic ca o modalitate de a le mulțumi fanilor ei, sau „simps”, cum sunt numiți uneori. fapt ce a inspirat chiar și numele băuturii.

Citește și: Un model creat de inteligența artificială câștigă 20.000 de dolari lunar. Ce face pentru asta?

„Este un vin plăcut în care s-a pus multă dragoste. Este un proiect cool, iar dacă vrei să fii unul dintre acești oameni care vor să facă parte din așa ceva, atunci ia o sticlă, bea o înghițitură, relaxează-te și savurează aroma”, a spus Emilie.

Cei care ar fi capabili să deguste un asemenea produs, trebuie să știe că ediția limitată Simp Wine este disponibilă doar online, pe site-ul său dedicat.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te