5.000 de bărbați au picat testul tinerei care câștigă 360.000$ și voia un iubit. Ce i-a pus să facă?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.06.2024 - 17:59
5.000 de bărbați au picat testul tinerei care câștigă 360.000$ și voia un iubit. Ce i-a pus să facă? - Foto: Instagram

5.000 de bărbați au picat testul tinerei care câștigă 360.000$ și voia un iubit. Ce i-a pus să facă? Care sunt criteriile impuse de fată și ce s-a întâmplat?

SHARE

5.000 de bărbați au picat testul tinerei care câștigă 360.000$ și voia un iubit. Ce i-a pus să facă? Care sunt criteriile impuse de fată și ce s-a întâmplat?

5000 de bărbați au picat testul unei tinere 

Vera Dijkmans este un influencer din Olanda. Recent, ea a adoptat o abordare mai mult decât atipică pentru a-și găsi dragostea.

Spre surprinderea majorității fanilor ei, tânăra a postat un chestionar pentru care cei interesați să își încerce norocul trebuiau să îl completeze și să i-l trimită înapoi. Mai mult de 5 000 de pretendenți s-au înscris în această competiție ciudată pentru inima ei, dar, în cele din urmă, aproape nimeni nu a reușit să o impresioneze și să îi câștige atenția.

După ce am cercetat majoritatea cererilor, a găsit doar trei tipi care păreau alegeri bune, a explicat tânăra. Din păcate, însă, atunci când a ieșit la câteva întâlniri cu ei, dragostea nu a surprins-o. 

Creatoarea de conținut, care provine din Țările de Jos, dar locuiește la Londra, a devenit virală în toamnă după ce a distribuit un videoclip TikTok cu o "aplicație de întâlniri" de modă veche, unde le cere potențialilor iubiți să completeze o cerere.

Întrebările, în mare parte cu "da sau nu", acopereau toate subiectele, de la munca pretendenților și istoricul relațiilor lor până la situația financiară și deținerea unei mașini. 

Tânăra a aruncat și câteva întrebări capcană, precum dacă solicitantul se descrie ca fiind "cretin", dacă îi place serialul animat "Avatar: The Last Airbender" și dacă ar primi un "dressing" în cazul în care ar locui împreună.

În ciuda procesului de verificare minuțios, celebritatea de pe internet a primit peste 5 000 de cereri din partea aspiranților la inima tinerei.

Niciun candidat nu a fost pe placul ei

Din păcate, niciunul dintre candidați nu a fost pe placul ei.  

"După ce am trecut prin majoritatea lor, am găsit doar trei tipi care mi s-au părut potriviți", a deplâns Dijkmans, care a mers la întâlniri cu cei trei, dar nu a reușit să se înțeleagă cu niciunul dintre ei.

Citește și: AMUZANT De Valentine's Day arată-i că o/îl iubești cu ajutorul politicianului tău favorit

Deocamdată, tânăra rămâne singură, dar nu regretă metoda ei neortodoxă de verificare a trecutului amoros.

"În ciuda acestui rezultat dezamăgitor, consider că experimentul a fost un succes, deoarece am putut să fiu sinceră cu ceea ce îmi doresc și să văd ce bărbați se potrivesc acestui criteriu", a declarat vedeta social media.

Ea a spus că a avut, de asemenea, privilegiul de a citi câteva "cereri cu adevărat ciudate".

Un bărbat s-a oferit să-mi trimită o mostră din sângele său și mi-a cerut în schimb sângele meu - lucru pe care l-am ignorat", își amintește Dijkmans, care se pare că este unul dintre cei mai bine plătiți angajați ai OnlyFans, încasând 360.000 de dolari pe lună.

Citește și: Femeia ucigașă și-a tras sosia în groapa morții cu 50 de lovituri de cuțit. Avea un plan diabolic

Firește, respingerea a mii de bărbați ar putea părea vanitoasă sau chiar de-a dreptul delirantă, însă Dijkmans a susținut că este "foarte pretențioasă" și are nevoie ca iubitul ei să fie "aproape perfect".

"Nu cred că ar trebui să fac compromisuri în ceea ce privește nevoile mele - aș prefera să fiu singură până când voi găsi bărbatul cu care trebuie să fiu", a spus Instagrammer.

Burlăcița ar fi pus căutarea iubitului în așteptare, dar își păstrează "opțiunile" deschise.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te