Carmen Tănase „s-a luat la trântă cu doamna în negru” pentru soțul ei. Avea 39 de ani când a pierdut

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.01.2023 - 11:18
Carmen Tănase - Foto: ego.ro

Carmen Tănase joacă, în continuare, în piese de teatru dar pentru a fi alături de spectatori trebuie să vină la București din provincie. Ea s-a mutat la țară unde nu îi e ușor.

SHARE

Actrița s-a stabilit într-o localitate din județul Dâmbovița unde este înconjurată de animale și duce un trai simplu și modest.  La început totul era idilic și minunat. Dar, la țară nu e ca la oraș.

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură. Mama ae 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obice, iar duminică avem spectacol”, a spus aceasta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Probleme cu motanii

 M-am dus să castrez doi motani, unul a fugit, am alergat după el, până la urmă l-am prins, dar nu știu cum. Acum am mai multe pisici, mi se lasă în spatele casei, doar nu o să-i las să moară de foame. Mai iau din ei, pe unii îi hrănesc, le fac căsuțe, nu-i pot lua însă pe toți ca să intru în panică.

Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele. Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate”, a adăugat actrița.

Putea lua foc

„Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul de am crezut că mor. Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge… De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ”.

Acum 22 de ani, marea actriță a suferit o lovitură cumplită. Soarta i l-a luat pe tatăl fiului ei, iar de atunci este singură. Cel mai tare a durut-o suferința băiatului ei, însă a încercat să rămână puternică și să suplinească pe cât posibil această lipsă uriașă.

Citește și: Șpagă de la o polițistă vitezomană sub acoperire pentru un coleg. A pretins că vine de la amant

Văduvă la 39 de ani

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine.

Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.

Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele…

Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba. Nu mergea nici cu teatru, cu nimic.

Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat ca să-i întrețin speranța”, a dezvăluit Carmen Tănase în podcast-ul lui Mihai Morar.

Nu au avut timp să se cunune religios

Din păcate, Victor Tarhon a murit în anul 2000 și nu au mai apucat să se căsătorească religios. ,,El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, a declarat vedeta

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te