„Brenda” din serialul Beverly Hills, în stare gravă. Are cancer la creier. Fanii se roagă pentru ea

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.06.2023 - 21:19
Actorii din Beverly Hills - Foto: Profimedia Images
„Brenda” din serialul Beverly Hills, în stare gravă - Foto: Profimedia Images

Shannen Doherty, actrița din serialul de mare succes Beverly Hills, a împărtășit faptul că se află într-un moment critic al luptei sale cu cancerul la sân. Actrița a anunța că, din păcate, cancerul a ajuns la creier.

SHARE

Shannen Doherty a anunțat o veste devastatoare în lupta ei cu cancerul de sân, dezvăluind că acesta s-a răspândit la creier.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru în 2020 și a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe sănătatea ei.

„Brenda” din serialul Beverly Hills, în stare gravă.

Într-o nouă postare pe Instagram, împărtășită marți, Shannen în vârstă de 52 de ani a explicat că a fost supusă unui tratament de radioterapie pe creier.

Citește și: Înainte de Tom și Jerry ne uitam la Mihaela și Azorel. Cele 5 minute de fericire din „1001 de seri”

Alături de un videoclip din ianuarie, care arată tratamentul, ea a scris: "12 ianuarie 2023. Pe 5 ianuarie, scanarea mea CT a arătat metastaze în creierul meu. Videoclipul de ieri arăta procesul de montare a măștii pe care o porți în timpul radioterapiei pe creier.

„Pe 12 ianuarie, a avut loc prima rundă de radiații. Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe lucruri în viața mea.

Citește și: Valentin Uritescu a luptat 50 ani cu boala care, în final, l-a ucis. A dat cu banul dacă se însoară

Sunt norocoasă pentru că am medici extraordinari, precum doctorul Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai”, scrie Metro.

În scurtul clip, lui Shannen îi lăcrimează ochii în timp ce se pregătește să urmeze un tratament.

Fanii s-au grăbit să îi ofere vedetei sprijinul lor în comentariile de sub postarea ei.

„Îți trimit dragoste, putere și gânduri de lumină. Dacă aș putea să lupt și eu pentru tine, sau doar, să-ți iau mâinile și să-mi răspândesc puterea prin sufletul tău...”, a spus un urmăritor.

„Nu o să-ți spun că ești un războinic, tu știi deja asta”".

„Ești remarcabilă. Am lucrat ani de zile în serviciul de oncologie și nu am văzut niciodată pe cineva în stadiul patru, care să lupte așa cum o faci tu”.

Shannen a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015 

Ea fusese în remisie când a fost anunțată că boala a revenit, cinci ani mai târziu.

Ea a confirmat vestea în timpul unei apariții la Good Morning America în februarie 2020, unde a spus: "Se va afla în câteva zile sau săptămâni că sunt în stadiul patru. Așadar, cancerul meu a revenit și de aceea sunt aici.

Nu cred că am procesat acest lucru. Este o pastilă amară de înghițit din multe puncte de vedere. Sunt cu siguranță zile în care spun "de ce eu", iar apoi îmi spun "ei bine, de ce nu eu, cine altcineva în afară de mine merită asta?". Nimeni dintre noi nu merită".

Shannen a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015 și fusese în remisie când a fost anunțată că a revenit, cinci ani mai târziu.

În lacrimi, ea a adăugat: "Sunt pietrificată. Sunt destul de speriată. Mama mea este o ființă umană puternică și curajoasă, la fel și soțul meu, dar îmi fac griji pentru e'. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te