Angela Similea, datorii de milioane după al patrulea soț. A vândut o casă. A revenit forțat pe scenă

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.08.2022 - 20:45
Angela Similea FOTO: Huff.ro

Una din cele mai mari voci ale muzicii româneșto a avut parte de o viață agitată. Deși a trăit o mare poveste de dragoste cu al patrulea soț, decesul prematur al acestuia a lăsat-o cu mari datorii.

SHARE

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

În 2011, artista Angela Similea risca să fie dată afară din casă, după ce soţul ei, Victor Surdu, care între timp a decedat, nu a mai putut plăti creditele luate în urmă cu 4 ani. Interpreta s-a ales cu 15 procese de la bănci şi le-a pierdut aproape pe toate.

 
În 2007, Victor Surdu, a împrumutat aproape un milion de euro de la bănci, iar dobânzile şi penalităţile au mărit suma de la o lună la alta. După moartea soţului, Angela Similea a aflat că e îngropată în datorii. Ar fi avut de plătit 6 milioane de euro, iar cum casa i-a fost pusă gaj pentru credite, băncile şi firmele de recuperare vor să-i ia locuinţa artistei.

Angela Similea a refuzat să vorbească despre ele în faţa camerelor de luat vederi.

Datorii au tot urmărit-o

În 2014, Angela a decis să-şi vândă conacul de la Mataraua, Belciugatele, în care a locuit cu Victor Surdu.

Angela Similea a  scos la vânzare vilă cu două etaje şi 16 camere, cu o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp, cu o deschidere la lac de 50 mp. Pe proprietate mai există o piscină, un teren de fotbal, o vie, o seră şi o grădină. În 2014, artista a solicitat 750.000 de euro în schimbul conacului.

Angelea Similea a mai scăzut, odată cu trecerea timpului, din preţ cu 100.000 de euro, dar nimeni nu a cumpărat-o. În prezent, artista locuieşte în vila unor amici din zona Plevnei, iar mare parte din timp şi-l petrece în SUA, la fiul ei, Sorin Hilgen, scria cancan. 

A revenit pe scenă 

Pentru că  nu aputut stin ge datoriile, artista a acceptat să revină pe scenă. Ovidiu Komornyk a convins-o că ar putea câștiga bani suficienți pentru a achita, în timp datoriile, și a nu-si pierde toate proprietățile.

Onorariul celor doi artiști, pentru un recital, este de 3000 de euro. Revenirea pe scenră nu a fost de lungă durată în urmă cu 10 ani.

Și-a găsit liniștea

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

Sorin Hilgen (46 ani), fiul Angelei Similea (72 ani), este unicul moştenitor pe care cântăreaţa îl are din a doua căsnicie, cea cu Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Mai târziu, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, care a fost cel de-al treilea soț al cântăreței. Fiul interpretei trăiește de mai bine de 20 de ani în America, alături de soția lui și de cei doi copii ai lui din primul mariaj, cel cu Bianca Cristinoiu Jones. Are o situație materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câștigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te