10 cadouri pe care să nu le oferi de Ziua Îndrăgostiților. Cardul de cumpărături e locul 1

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 05.02.2024 - 06:45
10 cadouri pe care să nu le oferi de Ziua Îndrăgostiților. Cardul de cumpărături e locul 1 Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilsutrativ)

Mai este puțin timp până la Ziua Îndrăgostiților iar cuplurile sunt în goana după cadouri, Există câteva dintre ele care nu sunt deloc potrivite în această zi de sărbătoare.

SHARE

Ziua Îndrăgostiților - sărbătoarea care aruncă fiecare persoană cuplată într-o panică profundă, alimentată de Hallmark, în timp ce caută cu disperare ceva care să rezume toată dragostea lor într-un cadou perfect împachetat.

Și, deși s-ar putea să nu știm care este acel cadou (deși avem câteva idei destul de bune), știm cu siguranță ce nu este.

Adică unul dintre aceste 10 lucruri, care sunt cele mai proaste cadouri pe care le poți oferi de Ziua Îndrăgostiților, de la ieftin la clișeu.

1. Un ursuleț de pluș supradimensionat

Lăsați animalele de pluș pentru copii, vă rog și vă mulțumesc. Până la urmă, este mult mai probabil ca partenerul tău să se bucure să se ghemuiască cu această pătură confortabilă cu greutăți decât cu un ursuleț de pluș înfiorător de doi metri înălțime.

10 cadouri pe care să nu le oferi de Ziua Îndrăgostiților. Cardul de cumpărături e locul 1

2. Bijuterii în formă de inimă

Nu trebuie să cumperi cuiva un colier în formă de inimă (sau o brățară sau cercei) pentru a-i arăta dragostea ta pentru el. De fapt, nu numai că nu este nevoie, dar probabil că nici nu ar trebui să o faci. 

3. O lumânare

Scuze, cauți cadouri de Ziua Îndrăgostiților sau cadouri pentru cea de-a 70-a aniversare a mătușii tale? O alegere similară, dar mai bună, ar fi difuzorul de uleiuri esențiale, pe care partenerul tău îl poate personaliza cu aromele pe care le alege și care are o capacitate suficientă pentru a putea funcționa timp de 11 ore la rând înainte de a trebui să fie reumplut.

4. Flori (și nimic altceva)

Acel buchet de trandafiri roșii este un gest frumos, dar într-o săptămână (sau mai puțin), tot ce va rămâne de la partenerul tău de viață vor fi niște petale uscate și tulpini ofilite.

În schimb, schimbă florile proaspete cu o plantă vie, care va dura ceva mai mult (ca și relația voastră, sperăm).

5. Lenjerie intimă ieftină

Înțeleg - și apreciez - unde îți stă capul aici, dar să știi că nicio femeie nu va înțelege - sau aprecia - când poartă lenjerie intimă care se mănâncă, prea strâmtă și prost făcută.

6. O seară în oraș la film

Deși există o excepție la acest lucru (mă uit la voi, părinți care aveți nevoie de o seară departe de copii), cheltuirea a peste 50 de dolari pe bilete la film de calitate inferioară doar pentru a mânca floricele de porumb de calitate inferioară (care vă vor costa încă 20 de dolari) și pentru a sta în scaune de calitate inferioară nu este tocmai cea mai romantică dintre seri.

Toți acești bani ar fi mai bine cheltuiți pe serviciul de streaming de care toată lumea este obsedată în ultima vreme: Disney+. Vă puteți ghemui pe canapea și vă puteți viziona împreună toate filmele preferate în confortul propriei case.

7. Aparate electrocasnice

Sigur, s-ar putea să își dorească cu adevărat un nou aspirator sau un nou prăjitor de pâine. Dar 14 februarie este Ziua Îndrăgostiților, nu este o petrecere de casă nouă.

Dacă intenționați totuși să faceți un cadou mai practic, cel puțin faceți-l ceva pe care amândoi îl puteți folosi și de care să vă bucurați împreună - cum ar fi un serviciu de livrare de kituri de masă. 

Citește șiDe unde provine tradiția ca Sfântul Nicolae să lase cadouri copiilor? Ce simbolizează nuielușa?

8. O sticlă de vin

Cu excepția cazului în care nu este sfârșitul tuturor vinurilor, acea sticlă de merlot este ceva ce iei în drum spre casă de la serviciu într-o vineri seara - nu ceva ce îi oferi singurului tău de Ziua Îndrăgostiților.

Ridicați nivelul cu un serviciu de abonament pentru băuturi alcoolice, cum ar fi Firstleaf, care va livra o selecție de vinuri la ușa lor în fiecare lună.

Ce să oferiți în schimb: Un card cadou Firstleaf începând de la 25 de dolari

9. Un card cadou generic

Nimic nu spune "Te iubesc" mai bine decât un card cadou VISA pe care l-ați luat la linia de casă de la magazinul alimentar (împreună cu o carte de vizită simplă de Ziua Îndrăgostiților, desigur)...

Citește șiRecunoașteți personajele? El i-a „suflat” soția unui mare actor, ea i-a fost nevastă în film

Chiar dacă ai uitat de această sărbătoare și este 14 februarie și ai rămas cu mâinile goale, nu-ți face griji.

10. Un coș cadou clișeic

Toate acele coșuri prestabilite cu săpunuri, bomboane, loțiuni și alte bibelouri asortate sunt întotdeauna lucrurile care se vând după Ziua Îndrăgostiților - pentru că toată lumea știe că sunt cadouri îngrozitoare.

Dacă chiar nu vă puteți decide asupra unui singur lucru pentru partenerul dvs., cel puțin luați-i o cutie de abonament pe care chiar o va folosi și pe care o va aștepta cu nerăbdare lună de lună.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te