Vedetei braziliene Dani Alves nu îi priește la pușcărie. Ce spune o tânără că i-a făcut într-un club

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 22.01.2023 - 08:54
Dani Alves / Foto: Profimedia

Fotbalistul brazilian Dani Alves, plasat în detenţie după ce a fost acuzat de agresiune sexuală într-un club de noapte din Barcelona de o tânără de 23 de ani, a fost tăcut şi abia a mâncat în prima zi petrecută în închisoare.

SHARE

Potrivit La Vanguardia, jucătorul era încă şocat de faptul că a fost trimis în închisoare, după ce revenise la Barcelona, de unde plecase la 30 decembrie, din cauza bolii terminale a soacrei sale, care a decedat.

Fără niciun tratament diferenţiat în raport cu ceilalţi trei bărbaţi care au fost încarceraţi în aceeaşi zi, Alves nu avea telefon mobil asupra sa când a intrat pe poarta centrului de detenţie Brians 1. Nici nu a făcut apelul telefonic la care are dreptul, deoarece nu şi-a amintit pe de rost numărul vreunei rude sau prieten.

Citește și: George Banu a sosit cu 20$ la Paris. Și-a câștigat existența la metrou. A ajuns să predea la Sorbona

Singură celulă, i s-a dat o tavă cu mâncare pentru cină, dar a mâncat doar nişte fructe. El a fost puţin comunicativ, dar le-a răspuns politicos şi pe un ton scăzut gardienilor.

Între timp, soţia lui Dani Alves, Joana Sanz, a cerut respect din partea presei, după ce reprezentanţi ai mass media s-au strâns în faţa casei sale: „Rog reprezentanţii presei care sunt în faţa casei mele să-mi respecte intimitatea. Mama mea a murit acum o săptămână. Abia am început să realizez că ea nu mai este prin preajmă, iar acum sunt chinuită de situaţia soţului meu. Am pierdut singurii doi stâlpi ai vieţii mele. Aveţi puţină empatie, în loc să căutaţi ştiri în durerea altora, mulţumesc", relatează News.ro, citând La Vanguardia.

Citește și: Simona Halep bagă „spaima” într-o jucătoare româncă de tenis. „Strâng toate bonurile. Nu se știe”

Dani Alves a fost arestat, vineri, el fiind acuzat de agresiune sexuale asupra unei tinere, la 30 decembrie, într-un club de noapte din Barcelona.

După anunţul reţinerii sale, clubul mexican UNAM a anunţat că i-a reziliat contractul.

Ce spune tânăra de 23 de ani că i-a făcut Dani Alves într-un club din Barcelona

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Femeia a declarat că fotbalistul a aruncat-o pe podeaua unei toalete, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o.

Tânăra de 23 de ani a spus în depoziția sa că totul s-a petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. Cele trei femei au fost invitate de niște prieteni mexicani în zona VIP a localului, unde le-a abordat ulterior un chelner, pentru a le comunica faptul că au fost invitate de un client în altă zonă a discotecii. Ele au refuzat invitația. Clientul a insistat, iar chelnerul s-a întors, spunându-le celor trei că le cheamă un prieten al lor. Femeile au mers la masa respectivă, unde erau doi bărbați și două femei, scrie sport.es.

Unul dintre aceștia era Dani Alves. El s-a prezentat drept «Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat». Prietenii fetelor, de origine mexicană, l-au recunoscut însă de la distanță pe Alves.

Brazilianul le-a invitat pe femei să bea alături de el și a început să flirteze cu ele, apoi lipindu-se de ele și pipăindu-le. A vorbit portugheză cu victima, care nu a înțeles ce i se spunea. Apoi i-a luat mâna femeii și a dus-o spre organele lui genitale, iar când aceasta a opus rezistență a mai făcut încă o dată gestul, forțând-o să-l atingă.

I-a ordonat să iasă pe o usă alăturată, trăgând-o după el. Acolo era o baie, a cărei ușă a fost închisă de fotbalist, în ciuda faptului că femeia insista să iasă de acolo.

Victima spune că, ulterior, Alves s-a așezat pe vasul de toaletă și i-a ridicat rochia cu forța, spunându-i că e „o curvă” și forțând-o să se așeze în poala lui. Apoi a aruncat-o pe podea și a forțat-o să-i facă sex oral, ea s-a împotrivit vehement, el a pălmuit-o și a obligat-o să ducă la capăt actul sexual.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te