Soțul Serenei Williams, nou atac la Țiriac: Bine că nu-l ascultă nimeni pe clovnul rasist sexist

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 18.02.2021 - 19:21
Soțul Serenei Williams, nou atac la adresa lui Țiriac/FOTO: Getty

Cu puțin timp în urmă, Ion Țiriac o sfătuia pe pe Serena Williams să se retragă din tenis (are deja 39 de ani și kilograme în plus). Marți, americanca a învins-o pe Halep în sferturi la Australian Open, iar soțul Serenei (Alexis Ohanian) i-a dat un nou răspuns aspru lui Țiriac.

SHARE

„Bun lucru că nimeni nu-l ascultă pe rasistul, sexistul şi clovnul (n.r. - clovn cu emoticon) de Ion Ţiriac", a scris Ohanian, marţi, redistribuind un tweet al WTA, în care se arată că Serena Williams s-a calificat în semifinala de Grand Slam cu numărul 40 din carieră, potrivit News.ro.

Citește și

Ilie Năstase și Ion Țiriac se dau victime ale soțului Serenei după ce au jignit-o golănește

La începutul acestui an, Alexis Ohanian a deschis o dispută cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

„La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Citește și

Interlopul Boncu se plânge în instanță: Nici reducere la cocaină nu aveam. O problemă de sănătate


Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac", a scris Ohanian.

„A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)", a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea."

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.