Simona Halep - Elise Mertens Qatar Open. Simona a pierdut, deși a controlat meciul

DE Alexandru Pop | Actualizat: 17.02.2019 - 11:39
Simona Halep - Elise Mertens Qatar Open. Simona ar putea câștiga un nou turneu. Foto Getty Images

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona Halep va juca sâmbătă, de la ora 17:00, finala turneului de la Doha, împotriva lui Elise Mertens.

SHARE

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN: 3-6, Break Mertens: S-a terminat! Belgianca forțează încă o dată și face break-ul care îi aduce câștigarea trofeului

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN: Simona a forțat în zadar rebreak-ul, dar a fost trădată de jocul său de picioare, unul lent și ineficient. Mertens face 5-3 și se apropie din ce în ce mai mult de victorie.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN: Simona respiră! Jucătoarea noastră câștigă ușor unul dintre cele mai facile game-uri din ultima perioadă și rămâne deocamdată în apropierea belgiencei. Totuși, Simona întâmpină unele probleme la picioare, iar depalsarea sa în teren e vizibil afectată

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Martens câștigă și obține al doilea set, după o neînțelegere între Simona Halep și arbitrul central, care a cerut repetarea unui serviciu. Belgianca egalează situația în meci. 1-1 la seturi. Intrăm în setul decisiv.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. 4-3 pentru Simona, care se apropie de câștigarea unei noi finale. Totuși, Martens nu se lasă ușor și egalează la 4. 

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona e în ofensivă, dar pierde game-ul, pentru că comite mai multe greșeli. 3-3.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. După un nou game echilibrat, ajuns până la 40-40, Simona reușește să câștige, într-un moment important al setului. 3-2.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Două game-uri la rând câștigate de Mertens și setul al doilea devine mai echilibrat. 2-2

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Mertens a cerut un time-out medical, invocând dureri. În game-ul al treilea, Simona a lăsat un pic mai jos nivelul, ceea ce i-a permis belgiencei să egaleze la 40 și apoi să câștige un game. Pauza a fost de șapte minute.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona e de neoprit și mai obține un break. 2-0 pentru Halep, care nu pare să aibă un adversar care să îi pună probleme.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona e de neoprit și mai obține un break. 2-0 pentru Halep, care nu pare să aibă un adversar care să îi pună probleme.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. A început setul doi, cu jucătoarea belgiancă deja timorată. A pierdut primul game la zero. 1-0 pentru Simona.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona câștigă primul set, după doar jumătate de oră de joc și al treilea game la rând câștigat la zero. Mai mult, românca a avut trei mingi de set. 6-3

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Vine și primul as și primul punct obținut cu serviciul doi, așa încât Simona se detașează din nou. 5-3.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Româncă își revine și după un nou schimb spectaculos de mingi, preia din nou conducerea. 4-3.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona comite o dublă greșeală și scorul devine 3-3. Simona nu a câștigat nici un punct cu serviciul al doilea.

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Mertens mai câștigă totuși un game, după un frumos schimb de mingi. 3-2

UPDATE:SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Se joacă în breakuri. Simona îi ia game-ul lui Mertens, 2-1. Apoi, câștigă minge după minge și se detașează la 3-1 în primul set. 

UPDATE: SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Mertens face rebreak și egalează la game-uri, în primul set. 1-1

UPDATE: SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. A începutul finala de la Doha. Servește prima Mertens. Dar Simona reușește prima minge de break a meciului. Apoi câștigă game-ul pe serviciul belgiencei.

_______________________

 Românca a câștigat cele două dueluri precedente, care s-au jucat pe zgură în 2018. Ultima oară când Simona a jucat cu trofeul pe masă a fost în august 2018, când s-a înclinat în finala de la Cincinnati în fața lui Kiki Bertens. 

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS QATAR OPEN. Simona Halep, locul 3 WTA şi principala favorită, s-a calificat vineri, spectaculos, în finala turneului WTA de la Doha, după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 3-6, 6-4.

Svitolina (7 WTA) a avut trei mingi de 5-1 în decisiv, dar Halep a reuşit să întoarcă scorul şi să câştige cu 6-4, după cinci ghemuri la rând, în două ore şi 4 minute.

Elise Mertens, 21 WTA, a trecut, ieri, în semifinale de Angelique Kerber cu 6-4, 2-6, 6-1. În palmaresul său apar cinci finale jucate, toate de categorie International, dintre care Mertens a câștigat patru. 

La două dintre cele patru trofee câștigate, Mertens a fost nevoită să treacă în finală de o jucătoare din România. În ianuarie 2017, la Hobart, a trecut de Monica Niculescu, scor 6-3, 6-1, iar un an mai târziu, la același turneu, a învins-o în ultimul act pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-1, 4-6, 6-3.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 84.850 dolari şi 305 puncte WTA.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te