Românul care a lucrat în casă la Ronaldo: „Nu a dat un pahar cu apă”. Starul, amendă de un milion €

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.10.2022 - 19:35
Crisriano Ronaldo - FOTO: FB

Marian Spânu, primul socio român din istoria lui Real Madrid a făcut dezvăluiri despre fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo

SHARE

El face parte din cei 2.000 de socios cu putere de decizie la clubul „blanco”, având un rol important în alegerile din cadrul clubului. El este plecat din România de 30 de ani, iar în Spania locuiește de 21 de ani.

„Ronaldo, ca jucător, este foarte mare. Dar are un ego mai mare decât el. Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere.

Citește și: Destinul unei actrițe superbe. Declarată spion și alungată din țară. Securitatea a vrut să o ucidă

Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată.

Citește și: Teodora Mareș și-a urât partenerul din „Declarație de dragoste”. A refuzat să îl întâlnească 32 ani

Când un om își uită originea, partea umană nu mai există. Eu sunt plecat din România de atâția ani, aș putea să vorbesc și eu o română stricată, să par important. Trăiesc de 21 de ani numai în Spania. Vorbesc și engleză și germană, aș putea să vorbesc amestecat. Încă am vocabularul meu românesc și pur, nu încep să mă prostesc”, și-a început Marian povestea cu Ronaldo, la GSP Live.

Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea.

Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece. 

Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă, sau un frigider cu apă, sau un frigider în care să poate să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea.

O amendă mare care nu îl afectează

Cristiano Ronaldo a refuzat să fie introdus în ultimele minute, contra lui Tottenham. S-a ridicat de pe bancă și a plecat la vestiare, în minutul 85, după care a părăsit stadionul când colegii săi încă sărbătoreau victoria pe gazon. 

Antrenorul l-a scos din lot pentru următorul meci, contra lui Chelsea, și l-a trimis să se antreneze separat. El a fost amendat cu salariul pe două săptămânmi, adică aproape un milion euro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te