Fotbalistul Denis Alibec, atacat de hoți la Barcelona. A fugit și i s-a deschis operația

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 25.05.2021 - 15:11
Fotbalistul Denis Alibec, atacat de hoți la Barcelona. A fugit și i s-a deschis operația. / Foto: Denis Alibec / Facebook

Atacantul naționalei de fotbal Denis Alibec a mers la Barcelona pentru a se opera în urma unei accidentări. După operație, în perioada de recuperare, Alibec a ieșit din hotelul în care stătea și a fost atacat de hoți. A reușit să fugă, dar accidentarea a recidivat.

SHARE

Denis Alibec a fost atacat de trei bărbați mascați la aproximativ 300 de metri de hotelul din Barcelona în care stătea pentru a se recupera după intervenția chirurgicală. Hoții s-au dus spre el pentru a-i fura ceasul de la mână, iar unul dintre ei i-ar fi aruncat o bicicletă peste picioare pentru ca fotbalistul să nu poată fugi. Altul i-a tras de ceas pentru a-l fura, i-a rupt brățara ceasului, dar nu i l-a putut lua.

De teamă să nu se întâmple ceva mai grav, Alibec a fugit, deși doctorii i-au recomandat să nu facă efort, iar operația i-a plesnit, provocându-i o hemoragie, scrie gsp.ro. Apoi, fotbalistul aflat sub contract cu Kayserispor a trebuit să treacă printr-o nouă operație.

Citește și: După ce Năstase și-a bătut soția și s-au certat pe cadouri de 500.000 €, împreună la un parastas

Incidentul a fost dezvăluit de Marius Șumudică, fost antrenor la Astra al atacantului. „Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură. A trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta... Mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: «Domnule profesor, să vă spun ce am pățit!».

Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul.  El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă.  Și a pierdut sezonul. 

Citește și: Tesla, un fel de iPhone cu roți? Constructorul, găsit vinovat de „măsluirea” bateriilor prin update

L-au văzut pentru avea un ceas mai de valoare. Au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort. După acest presezon, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia”, a spus Șumudică, potrivit prosport.ro.

Denis Alibec s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, într-un meci Kayserispor – Bașakșehir.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.