După ce Năstase și-a bătut soția și s-au certat pe cadouri de 500.000 €, împreună la un parastas

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.05.2021 - 12:06
După ce Năstase și-a bătut soția și s-au certat pe cadouri de 500.000 €, împreună la un parastas / click.ro

După ce au petrecut Paştele împreună, la casa părintească din Hârşova a Ioanei, acum bruneta şi fostul tenismen şi-au făcut apariţia la parastasul de 40 de zile pentru soţia lui Viorel Păunescu.

SHARE

 Cea mai recentă apariţie a Ioanei şi a lui Ilie Năstase, în public, este una dintre cele mai paşnice surprinse în ultimul timp. 

Deşi se află în plin proces de divorţ, iar pe data de 24 iunie au prima înfăţişare la Tribunalul de la Hârşova, acolo unde doamna Năstase a înaintat dosarul, la data de 2 martie 2021, bruneta de 45 de ani şi partenerul ei de 74 de ani au venit weekendul trecut împreună la un eveniment trist, sacrie click.ro

Fostul numărul 1 ATP, Ilie Năstase, a apărut îmbrăcat în ţinuta sa de general, accesorizată cu ochelari de soare şi cascheta de general pe care şi-a ţinut-o ba în mâna dreaptă, ba în mâna stângă, în funcţie de cum se aşeza consoarta lângă el. Cei doi au venit cu maşina pe care au parcat-o chiar la intrarea în cimitir. Au vorbit şi s-au salutat cu anumite cunoştinţe, apoi s-au îndreptat cu toţii către un restaurant. Paştele l-au serbat la casa părintească a Ioanei din Hârşova, şi iată că cei doi par să fie uniţi de necazuri şi de evenimente mai triste din viaţă, ocazii care le solidifică relaţia.

Deși, inițial, după divorț, fostul mare tensiment jura că îi va lua consoartei sale toate cadourile, estimate la aproximativ 500.000 de euro, Ioana Năstase susține că reluat legătura cu Nasty și că ies din când în când în oraș.

Citește și: Cadouri de 500 mii euro, pierdute de Ilie Năstase la divorț: un Bentley, apartament și tablouri

Ultimul episod conjugal controversat din viața lui Ilie Năstase l-a adus pe fostul mare sportiv în pragul falimentului personal. Din afacerile de altădată, Năstase a mai rămas cu niște fantome de firme, majoritatea fiind închise. Un credit luat cu antepenultima soție e neplătit.

Citește și: Ilie Năstase, la un pas de faliment: firme închise, pierderi, credit neplătit. Și părăsit de soție

Ioana Năstase Simion a povestit presei că a fost bătută, în luna martie, de soț, Ilie Năstase, și că se bucură că a scăpat teafără. Cei doi au fost despărțiți în trecut, o vreme. După împăcare Ilie Năstase i-a cumpărat o mașină care l-a costat casa în care stătea în Primăverii.

 

Citește șiFOTO Înainte s-o bată, Năstase îi luase soției o mașină de 250.000€. Își vânduse casa pentru asta

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.