Doroftei susține că a refuzat să îl sprijine pe Băsescu. Și de aici i-ar fi început problemele

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.02.2021 - 08:55
Doroftei / prosport.ro

Nevoit să plece din țară, după ce Primăria din Ploiești l-a dat afară din clădirea unde își deschisese un restaurant, Leonard Doroftei a făcut o afirmație foarte surprinzătoare care privește un fost președinte al României.

SHARE

Personajul atins de cuvintele legendarului pugilist este chiar Traian Băsescu.

În direct la Radio Gold FM, fostul campion mondial din boxul profesionist a explicat de ce viața lui și a familiei a fost distrusă aici, în România. „Moșu’” a părăsit România în urmă cu aproape doi ani și s-a stabilit în Canada.

Citește și

Liderul clanului Motanu: „Când ucizi, arăți lașitatea ta în fața dialogului". Legătura cu Emi Pian

„Cu mult timp în urmă am primit un telefon. Să fac parte din echipa președintelui. Că mă dorește în echipa dumnealui. Am spus nu! Din clipa aia au început să curgă problemele. Gata, nu mai zic nimic! Ăsta e adevărul, ce să mai…”, a spus Doroftei.

Doroftei a tras și o concluzie: „Nu faci parte dintr-un partid anume, nu ai nicio șansă, ce să ne mai ascundem după deget. Nu ai susținere în spatele tău, nu reușești. Dacă nu cumva ești un geniu în matematică sau fizică. Efectiv, nu reușești”.

Citește și

Ilie Năstase și Ion Țiriac se dau victime ale soțului Serenei după ce au jignit-o golănește

Traian Băsescu l-ar fi sunat pe Leonard Doroftei!

Surse apropiate marelui pugilist român susțin că Doroftei se afla la Târgu Jiu când chiar Traian Băsescu, președintele de atunci, l-ar fi sunat să-i facă acea propunere. Totul s-a întâmplat în anul 2013. Fostul președinte și-ar fi dorit un plus de imagine pentru partidul pe care-l conducea la vremea respectivă și de aceea dorea să-l coopteze pe Doroftei în staff-ul său. Băsescu a fost președinte al României în perioada 2004-2014.

E de notorietate faptul că primarul din Ploiești l-a obligat pe „Moșu`” Doroftei să-și închidă afacerea de la Pub Doroftei, arată prosport.ro.

„L-am întâlnit o dată. Când a venit Papa, ne-a invitat Președintele. L-am găsit acolo, retras, rezema un perete. Deja l-am scanat, bam, bam, bam, cu ieșire pe dreapta. Ce să-i mai spun, nu a fost el de vină. Au fost mai mulți vinovați. Ideea este că eu nu am vrut să intru în nimic. Am mai avut o perioada când eram președinte la Federație și apăruseră niște chestii pe undeva…Tot eu am picat. Eu eram măgarul în care dădeau toți”.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.