Detalii emoționante despre Michael Schumacher. Care este starea de sănătate a pilotului de Formula 1

DE Alexandra Lupascu | 15.07.2023 - 17:08
Detalii emoționante despre Michael Schumacher. Care este starea de sănătate a pilotului de Formula 1 Foto: marca.com

Detalii emoționante despre Michael Schumacher. Care este starea de sănătate a pilotului de Formula 1. La vârsta de 54 de ani, Schumacher a suferit un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală, iar de atunci informațiile despre starea sa sunt limitate.

SHARE

În data de 29 decembrie 2013, destinul lui Michael Schumacher a suferit o schimbare definitivă.

Legendarul campion de Formula 1 a suferit un accident în timpul unei sesiuni de schi, iar de atunci informațiile privind starea lui de sănătate sunt extrem de limitate.

Publicul așteaptă cu nerăbdare vești despre evoluția și recuperarea pilotului german. Iată ce se mai știe de Michael Schumacher.

Pilotul de Formula 1 a rămas cu sechele pe viață în urma accidentului de schi

Michael Schumacher, unul dintre cei mai iubiți piloți de Formula 1, a suferit un accident în stațiunea franceză Meribel.

La vârsta de 54 de ani, Schumacher a suferit un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală, iar de atunci informațiile despre starea sa sunt limitate.

De la acel moment tragic, susținătorii lui Michael Schumacher și fanii pasionați de Formula 1 nu au aflat nimic concret cu privire la starea sa de sănătate, scrie impact.ro.

Ce se mai știe de Michael Schumacher

Însă, recent, Eddie Jordan, fost proprietar de echipă în Formula 1 și o personalitate importantă în istoria competiției auto, a oferit vești despre starea de sănătate a lui Schumacher.

Citește și: În top! Medalii și un premiu special pentru echipa României la Olimpiada Internațională de Biologie

Potrivit unei surse citate de express.co.uk, Eddie Jordan nu a adus vești pozitive despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, spre dezamăgirea fanilor săi.

Eddie Jordan a subliniat că evoluția stării de sănătate a lui Michael Schumacher nu a adus vestea așteptată și îmbucurătoare.

„Schumacher este acolo, dar nu este acolo”, a spus enigmatic Jordan, cuvintele sale constituind un adevăr dureros pentru fanii împătimiți ai fostului pilot german.

Chiar și după investiții considerabile în tratament și recuperare, rezultatele pentru Michael Schumacher, la aproape zece ani de la accidentul de schi, par să fie dezamăgitoare.

Citește și: Ionuț Radu, OUT de la Inter Milano! Anunțul făcut în Italia. E inclus pe lista „neagră”

Eddie Jordan a dezvăluit că i-a fost interzis să-l viziteze pe fostul său pilot și că a avut o întâlnire cu soția lui Michael, Corinna, în urmă cu un an.

Cu toate acestea, el menționează că păstrează o comunicare frecventă cu fiul lui Schumacher, Mick. Jordan a subliniat dificultățile prin care trece Mick, conștient că tatăl său nu poate face parte activă din viața de familie, deși este „acolo”.

Michael Schumacher este unul dintre cei mai titrați piloți din istoria Formulei 1, având în palmares nu mai puțin de șapte titluri de campion mondial.

Acestea au fost câștigate în anii 1994 și 1995 cu echipa Benetton, iar ulterior, între anii 2000 și 2004, a obținut cinci titluri consecutiv cu echipa Ferrari. După retragerea sa inițială din Formula 1 la sfârșitul anului 2006, Schumacher a revenit în competiție în anul 2010, semnând un contract cu echipa Mercedes.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te