Cum arată paturile anti-sex de la Jocurile Olimpice de la Paris? Sportivii trebuie să doarmă în ele

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 15.05.2024 - 15:17
Cum arată paturile anti-sex de la Jocurile Olimpice de la Paris - Foto: Facebook/Paris 2024 Olympic Games/Zaul Gaetha
pat sat olimpic
camera sat olimpic

Cum arată paturile anti-sex de la Jocurile Olimpice de la Paris? Cel mai mare eveniment sportiv al lumi se apropie cu pași repezi, urmând să se desfășoare între 26 iulie - 11 august. Dar, dincolo de planul sportiv, există un aspect ce pare la fel de important pentru organizatori.

SHARE

Cum arată paturile anti-sex de la Jocurile Olimpice de la Paris? Dincolo de latura sportivă a celui mai mare eveniment sportiv al planetei, una dintre problemele de culise este cea reprezentată de relațiile intime practicate de unii sportivi pe parcursul competiției, în Satul Olimpic unde sunt cazați.

Cum arată paturile anti-sex de la Jocurile Olimpice de la Paris? Sportivii trebuie să doarmă în ele

Se pare că nu se va face dragoste în „Orașul Iubirii”, așa cum mai este supranumit Parisul. 

Capitala Franței va găzdui, între 26 iulie - 11 august 2024, cea de-a XXXIII-a ediția a Jocurilor Olimpice de Vară, cel mai mare eveniment sportiv al planetei.

Delegația României numără deja 85 de sportivi care și-au câștigat dreptul de a participa la Olimpiadă, urmând a fi cazată în tradiționalul Sat Olimpic, organizat pentru concurenți la fiecare ediție.

Citește și: Cine sunt sportivii români calificați deja la Jocurile Olimpice. Cațiva sunt străini naturalizați

Poate cu excepția înotătorului David Popovici care și-a anunțat deja intenția de a se caza, împreună cu echipa sa tehnică, într-un hotel din Paris.

Cazarea reprezintă, însă, un lucru major pentru sportivi, pe parcursul șederii lor în capitala Franței.

Dincolo de necesitatea unui somn odihnitor, a existat și există mereu problema relațiilor intime între competitori.

Așa arată patul din carton „anti-sex” - Foto: X/MediaVenir/Divulgação

De aceea, pentru această ediție, organizatorii au comandat paturi „anti-sex”, care au sosit deja în Paris, scrie nypost.com.

Materialele și dimensiunile reduse ale acestora au, se pare, scopul de a-i descuraja pe sportivi tentați să aibe relații sexuale pe durata competiției.

Dimensiunea redusă a paturilor înseamnă că nu există loc pentru ca sportivii să se înghesuie împreună într-unul singur.

Paturile sunt fabricate din carton de firma Airweave, cea care a realizat, de asemenea, produsele pentru Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, Japonia, desfășurate, de fapt, în 2021, fiind amânate cu un an din cauza pandemiei.

Dimensiunea standard a unui pat este de 90 de centimetri lățime și 200 de centimetri lungime, dar poate fi extins până la 2,20 m pentru sportivii mai înalți.

Citește și: Cine e sportiva ce a luat primul aur olimpic la floretă pentru România. Inspirată de Alexandre Dumas

Potrivit Inside the Games, de data aceasta, sustenabilitatea este citată ca fiind principalul motiv pentru care oficialii olimpici au optat pentru acest tip de paturi pentru Olimpiada de la Paris.

Saltelele și cadrele din carton sunt 100% reciclabile, organizatorii încercând să micșoreze cât mai mult emisiile de gaze de seră generate de marele eveniment sportiv.

O cameră din Satul Olimpic, cu patul „anti-sex” aferent - Foto: X/MediaVenir/Divulgação

De-a lungul anilor, poveștile despre sexul intens făcut între atleții olimpici au abundat în mass-media.

Jucătorul de tenis de masă Matthew Syed a declarat anterior pentru Times of London că a avut parte de desfrâu la Jocurile din 1992 de la Barcelona, Spania, spunând: „Am făcut sex mai des în acele două săptămâni și jumătate decât în restul vieții mele”.

De asemenea, la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, un atlet a recunoscut, sub protecția anonimatului. că a avut o partidă în patru cu un coechipier de sex masculin și două femei în Satul Olimpic, potrivit Mirror.

Cu toate acestea, este puțin probabil ca paturile de carton să îi oprească pe olimpicii aflați „în călduri” să întrețină relații intime, un concurent susținând că la o ediție anterioară a avut loc o orgie într-o cadă cu apă fierbinte.

Citește și: Cum este beef bourguignon fără carne, cu garnitură de sfeclă, de la Olimpiada din Paris

The Mirror citează, de asemenea, un sportiv american, dublu campion olimpic, care a declarat: „Am văzut oameni făcând sex în aer liber, pe iarbă, între clădiri. Oamenii fac sex în mod regulat”.

Rămâne de văzut ce eficiență vor avea paturile anti-sex la acestă ediție a Jocurilor Olimpice, deși principala grijă - cel puțin pentru fani - va fi felul în care se vor prezenta în competiție favoriții lor din țările pe care le reprezintă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te